Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage293
blogImage293

Ilkas arv af Sara Blædel

Sara Blædels fantastiske opfølger til BEDEMANDENS DATTER er den nye spændingsroman ILKAS ARV. I bogen tager vi med på Ilkas fortsatte søgen efter sandheden. Læs mere om Sara Blædels nye bog her.

af

- d. 07. november 2017

Ilkas arv er en fantastisk fortsættelse til Bedemandens datter, og ligesom den første bog i serien efterlader bogen læseren med tørst efter mere. Det andet bind i serien om Ilka og hendes søgen på sandheden om hendes far er en fantastisk opfølger til Bedemandens datter fra en af Danmarks mest populære forfattere, Sara Blædel – der hele fire gange er blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter!

I Ilkas arv fortsættes søgen på svar omkring Ilkas far, som efterlod hende sin bedemandsforretning efter sin død. Hvis du læste Bedemandens datter med stor fornøjelse, vil du elske at få fingrene i Ilkas arv. Ilka befinder sig stadig i USA, hvor bedemandsforretninger er tæt på at gå neden om og hjem, og hvor hun stadig kæmper for at finde frem til sandheden om sin afdøde far, der forlod hende og moderen for så mange år tilbage. Læs mere om bogen herunder.

 

Fra journalist til bestseller forfatter

Sara Blædel var oprindelig journalist, men efter hun i 2004 debuterede som forfatter med krimien Grønt støv, er hun blevet et af Danmarks største forfatternavne. Efter at have skrevet ni bøger om kriminalassistent Louise Rick – en serie der er blevet solgt til udgivelse i mere end 32 lande, og hvis seneste bog har solgt mere end to millioner eksemplarer i Danmark – gav Sara Blædel sig i kast med en ny serie og en ny hovedperson. Det blev til fortællingen om Ilka, som nu tæller to bøger.  

Bedemandens datter

Hvis du endnu ikke har læst den første bog i Sara Blædels spændingsserie om Ilka, så kan du læse mere om den første bog i Sara Blædels nye trilogi her.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner