Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage143
blogImage143

Kamp til stregen: Den fjerde Off-Campus bog

Den fjerde bog i Elle Kennedys populære og hotte New Adult serie Off-Campus er ude nu. Her kan du få en lille smagsprøve på KAMP TIL STREGEN, der kan give lidt varme i kinderne.

af

- d. 15. marts 2017

Den fjerde bog i Elle Kennedys populære Off-Campus serie er endelig kommet på gaden! Og her kan du få en lille smagsprøve på Kamp til stregen og møde Sabrina James og Tucker, som vi har stiftet bekendtskab med i de tidligere bøger i serien. Sabrinas fremtid er planlagt ned til mindste detalje, men en nat kommer til at vende op og ned på alt. Tucker er en holdspiller, der ikke går op i at være centrum, men på trods af at han altid er en teamplayer, nægter han at være bænkevarmer efter deres nat sammen – men hvem er det lige, som får kamp til stregen? Læs mere her:

Kamp til stregen - endnu en fantastisk Off-Campus bog fra Elle Kennedy

Kamp til stregen er den fjerde bog i den populære New Adult serie Off-Campus, der i forvejen tæller bøgerne Aftalt spil, Lagt på is og Dømt ude. På trods af det er en serie, kan man sagtens læse bøgerne hver for sig, men hvis du læser dem samlet, vil nogle kendte ansigter dukke op hist og her, ligesom man kan få nogle nye – og morsomme – vinkler på de historier, man allerede har taget del af.

Der er blevet taget virkelig godt imod den hotte serie herhjemme, hvor der allerede er solgt mere end 20.000 eksemplarer! Serien, som er blevet beskrevet som en New York Times bestsellende New Adult serie i hockeyverdenen, er med Kamp til stregen klar til at gå ud med et brag, og Kamp til stregen er beskrevet som værende smart, sexet og uimodståelig vanedannende!      

Glødende sider giver blussende kinder

Hvis du endnu ikke er startet på Elle Kennedys hotte Off-Campus serie, kan du med fordel gå i gang nu, hvis du er til sød og sexet romantik – med bøgerne her er du garanteret sommerfugle i maven, hjertebanken og varme i kinderne, når siderne gløder.  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner