Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage6
blogImage6

Kom i julestemning med Plusbog.dk

Der er rigtig mange måder at skabe en god stemning ved juletid. Kom godt i gang med den hyggelige tid med nogle juletips. Det kan godt være svært at vente – bar’ det altså snart var jul!

af

- d. 01. december 2016

Der er er rigtig mange gode måder at tilbringe tid sammen, når det er jul. Om så man har lyst til at bage lidt lækkert, man kan spise senere og dele ud af til dem, man holder af, om man har lyst til at sidde med en god julebog og læse eller om man er i det kreative hjørne og har lyst til at kaste sig over juleklip, er der altid noget hyggeligt at gå i gang med.

Bøger om julemad

Der er mange ting, man kan forbinde med jul – men mad er helt klart en af dem! Der er ikke noget, der siger jul som en god risalamande eller en håndfuld pebernødder. I Danmark er vi gode til at sætte os rundt om bordet og nyde maden og hinandens selskab – og juletiden er ingen undtagelse – ligesom det er rigtigt hyggeligt at bage sammen store som små. Her er et par gode bud på jule kogebøger:

Julebøger til børn

Hvis du har planer om at samle familien om en bog, er der mange rigtige fine julebøger nye som gamle. To julefortællinger, der altid kan læses i december, og som begge er to vaskeægte juleklassikere er Peters jul af J. Krohn og Et juleeventyr af Charles Dickens. De er af den slags historier, hvor det ikke gør noget, at man får dem læst år efter år.

Inspiration til julepynt

Hvis I er i det kreative hjørne – måske mangler I lidt julepynt – kan man bruge mange hyggelige timer sammen med at lave juleklip, juleflet, perleplader eller måske tage hækle- eller strikketøjet frem. Hvem ved måske en julegave eller to kan blive til, når man sidder der og julehygger?

Puslespil med julemotiver

Det kan også været, at I har lyst til at samle jer om et puslespil, og dem kan man også få med flotte julemotiver, så julestemningen er helt i top! Det er rigtig hyggeligt, når man samler familien eller børnene rundt om et puslespil – så får man lidt tid til at være sammen på en meget stille og rolig måde, uden julens stress og jag.

Alt i én julebøger

Du kan også få det hele samlet på et sted. F.eks. i en af disse lækre julebøger, der spænder bredt om alt det, der hører juletiden til.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner