Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Kvæler - ny bog af Faber & Pedersen

Et af Danmarks største krimipar Kim Faber & Janni Kristensen udkommer den 05.08.21. med krimien Kvæler, som er 3. bind i den populære serie om Martin "Juncker" Junckersen og Signe Kristiansen.

af

- d. 17. juni 2021

Vinterland og Satans sommer får en opfølger! I august udkommer nemlig krimien Kvæler, som er tredje selvstændige bog i Kim Faber & Janni Pedersens succesfulde krimiserie om makkerparret Signe og Juncker, som endelig genforenes. 

Martin Junckersen er endelig tilbage i København efter en forflytning til Sandsted. Han er rykket ud af Kartoffelrækkerne og ind i en lille lejlighed i Nordvest, idet skilsmissen fra hans kone er en realitet. Hans liv kunne generelt være bedre. Efter en større operation er han netop vendt tilbage til afdelingen for personfarlig kriminalitet, da man finder liget af en ung kvinde på Amager Fælled. Hun er stranguleret og efterladt halvnøgen og skamferet i et buskads, mens hendes tøj ligger på jorden ved siden af liget, pænt lagt sammen. Man finder intet dna, og der er ingen oplagte spor at gå efter. Men drabet vækker minder hos Juncker. Ti år tidligere efterforskede han en lignende sag, hvor gerningsmanden aldrig blev fundet. Kan det være samme morder?

Signe Kristiansen er glad for, at have Juncker tilbage. Hun efterforsker et knivdrab på en ung nynazist, som er slået ihjel under en demonstration på Nørrebro. Umiddelbart er det to uafhængige sager, indtil der viser sig et interessant personsammenfald. Signe kæmper stadig med de psykiske senfølger efter voldtægten fire år tidligere, hvor hun nær var blevet slået ihjel af en kollega. Hun har i smug holdt øje med kollegaen, og den verserende voldtægtssag puster til ilden. Det bliver efterhånden klart for hende, at hun er nødt til at gøre noget drastisk for at komme videre med sit liv.

Ny bog i Faber & Pedersen-serien om Juncker og Signe.

Kvæler er en intens og super aktuel krimi om djævelsk ondskab, hævn og dødsangst. Den er tredje selvstændige bind i serien om Martin Junckersen og Signe Kristiansen og holder det velkendte, hæsblæsende tempo. 

Hos Plusbog glæder vi os helt vildt til igen at følge med i Juncker og Signes liv og til at tage med dem ud i København på forbryderjagt. Køb bøgerne i serien herunder - så er du garanteret vanvittig spændende sensommerlæsning.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner