Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Månedens anbefalinger - august

Plusbog anbefaler 10 bøger, som du skal læse i sensommeren. August måned er fuld af nye, spændende udgivelser og med mange lyse og varme læsetimer endnu. Ved du ikke, hvilken bog du skal hive med under armen og ud i det blå, så kommer vi her med 10 rigtig gode forslag. God læselyst i skønne august!

af

- d. 31. juli 2021

1. Kvæler - Janni Pedersen & Kim Faber

Kvæler er tredje bog i Faber & Pedersens succesfulde krimiserie om makkerparret Signe og Juncker, som endelig genforenes. 
Martin Junckersen er tilbage i København efter sit eksil i Sandsted. Efter en alvorlig operation er han netop vendt tilbage til afdelingen for personfarlig kriminalitet, da en ung kvinde findes dræbt på Amager Fælled. Hun er blevet kvalt og efterladt halvnøgen og skamferet i et buskads, mens hendes tøj ligger på jorden ved siden af liget, pænt lagt sammen. Der er intet dna og ingen oplagte spor at gå efter. Men drabet vækker noget i Juncker. Ti år tidligere efterforskede han en lignende sag, hvor gerningsmanden aldrig blev fundet. Han kan ikke slippe tanken om, at det kan være den samme morder. 
Signe Kristiansen er glad for, at Juncker er tilbage i København. Hun efterforsker et knivdrab på en ung nynazist, som har mistet livet under en demonstration på Nørrebro. Umiddelbart er det to uafhængige sager, indtil der viser sig et interessant personsammenfald.
Kvæler er en intens og super aktuel krimi om djævelsk ondskab, hævn og dødsangst. Den er tredje selvstændige bind i serien om Martin Junckersen og Signe Kristiansen og holder det velkendte, hæsblæsende tempo. De to første bind i serien er Vinterland og Satans Sommer

Kvæler af Janni Pedersen & Kim Faber udkommer den 05.08.21. og kan købes her:

 

2. Skoven er vores - Lotte & Søren Hammer

Sjette bind i Søren og Lotte Hammers medrivende Venner og fjender-serie, som skildrer Anden verdenskrigs rædsler. 
Efteråret 1943. Kassandra og plejebarnet Aneta, Peter, Alexander og Debora ankommer til den jødiske partisanbevægelse Rudina-mat, hvor deres kusine Gracja Staskier er med i ledelsen. Gracja, der er blevet stalinist, styrer lejren med hård hånd. Hun forlanger hårdt arbejde af alle, for at de ikke skal sulte den kommende vinter.Lejren overfaldes af en deling tyske soldater, og mange af indbyggerne dør. Kassandra beslutter sig til, at hun vil tilbage til Danmark for at føde sit barn i relativ sikkerhed. Kort efter fødslen påbegynder Peter, Kassandra og Aneta en farefuld rejse, som bringer dem forbi Sverige og England, inden de går ombord på en ishavskonvoy for at vende tilbage til krigszonen og kampen mod nazisterne.

De første bind i serien er Vejen til Warszawa, Kobberslottet, Gaden uden navn, Byen ved Volga og Sobibór.

Skoven er vores af Lotte & Søren Hammer udkommer den 24.08.21. og kan købes her:

 

3. De bedste fra Madbanditten - Jane Faerber

Stor 10-års jubilæumsbog med 120 opskrifter og gode råd til at tabe sig fra Jane Faerber, som har MADBANDITTEN – Danmarks største Low Carb-blog.
Madbanditten har gennem de seneste mange år været et af de største og vigtigste steder, hvor kvinder og mænd i alle aldre har kunnet finde opskrifter på lækker mad med få kulhydrater og inspiration til en langtidsholdbar Low Carb-livsstil såsom LCHF og KETO.
Jane Faerber deler i anledning af Madbandittens 10-års jubilæum ud af sine mange favoritopskrifter i denne nye bog. Med de mange års erfaring som mad- og sundhedsblogger i bagagen viser hun her, hvordan man kan lave og spise Low Carb-mad uden at føle afsavn og uanset, om målet er vægttab, et sundere liv eller begge dele.
Jane Faerbers bøger om LCHF og KETO har alle opnået bestsellerstatus i Danmark og er udkommet på flere sprog, og de mange hundredtusindvis af danskere, der hver måned besøger Madbanditten.dk, vidner om, at konceptet kun bliver mere populært for hvert år, der går.

De bedste fra Madbanditten af Jane Faerber udkommer den 24.08.21. og kan købes her:

 

4. Bridgerton. En uimodståelig fristelse - Julia Quinn

Sjette bind i Netflix-serien om familien Bridgerton.
Michael Stirling, Londons mest berygtede libertiner, har aldrig haft problemer med at få opmærksomhed fra det modsatte køn, men han har altid været omhyggelig med ikke at lade sig indfange af nogen af sine talrige erobringer. Det forandrer sig i samme øjeblik, han møder Francesca Bridgerton og for første gang nogensinde forelsker sig hovedkulds. Men Francescas hjerte tilhører en anden, så Michael må lære at leve med sin ulykkelige kærlighed … Indtil en dag, hvor der bliver vendt op og ned på Francescas liv, og han endelig får muligheden for at fortælle hende om sine følelser – hvis han da tør?  

De tidligere bind i serien er: Den ugifte hertug, En uventet forelskelse, En fortryllende hemmelighed, En uundgåelig længsel og Et uforglemmeligt frieri.

Bridgerton. En uimodståelig fristelse af Julia Quinn udkommer den 26.08.21. og kan købes her:

 

5. Det sidste brev fra din elsker - Jojo Moyes

Flot ny stor paperbackudgave af en af Jojo Moyes’ mest populære romaner. Så hvis du ikke tidligere har læst den, har du chancen nu. Fås kun i begrænset oplag! 
En smuk historie om kærlighedens veje og vildveje og om to kvinder, hvis skæbner krydses på tværs af tid.

Det sidste brev fra din elsker af Jojo Moyes udkommer den 03.08.21. og kan købes her:

 

6. De 100 sejeste mennesker i verden - Jacob Terp Riising

Der findes mennesker, som har gjort verden til et bedre sted. Gotfred Kirk Christiansen opfandt Lego. Nelson Mandela sad i fængsel i 27 år og ville ikke ud, før de sortes rettigheder i Afrika var ændret. Og Greta Thunberg, som fik børn over hele verden til at pjække fra skole i kampen for miljøet.
I denne bog fortæller Jacob Riising om 100 mennesker, der har været med til at gøre verden til et bedre sted. Alle historier bliver fortalt med humor, så gør dig klar til at grine, imens du bliver klogere på den verden, du er en del af. 
Fra 6 år.

De 100 sejeste mennesker i verden af Jacob Terp Riising udkommer den 12.08.21. og kan købes her:

 

7. 99 procent min - Sally Thorne

Da Darcy var 8 år, mødte hun manden - eller drengen - i sit liv. Det eneste problem var, at hendes tvillingebror, Jamie, så ham først, omgående beslaglagde Tom som sin bedste ven og dermed effektivt forhindrede Darcy i at komme til fadet. Da Darcy er 20 år, arver hun sammen med Jamie sin bedstemors hus. Hendes plan er hurtigst muligt at få sat hytten i stand og sælge den, så hun igen kan springe på et fly og rejse ud i verden for at leve livet – eller muligvis flygte fra det. Hvad hun ikke er forberedt på er, at Jamie har hyret Tom til at stå for renoveringen af huset. Pludselig haster det ikke helt så meget med at komme afsted. Det har afgjort ikke noget med Toms stramtsiddende T-shirts at gøre, hans perfekte ansigt eller tunge værktøjsbælte. Inden længe flyver gnisterne – og det er ikke på grund af gamle elinstallationer...

99 procent min af Sally Thorne udkommer den 27.08.21. og kan købes her:

 

8. Hellere halvgammel end helt død - Ulf Pilgaard

Hellere halvgammel end helt død er ikke en trist klagesang, men en optimistisk og livsglad fortælling fra en af dansk kulturlivs helt store profiler, der er nyforelsket og stadig i fuldt vigør. Gennem 10 kapitler beretter Ulf Pilgaard bl.a. levende og indsigtsfuldt om venskaber, sorg, sex og lyst, tro, fortrydelser og succeser, humor - og om at skulle byde verden farvel.    
I anledning af at han som næsten 81-årig går af scenen i Cirkusrevyen for sidste gang, skriver Ulf Pilgaard humoristisk, ærligt og eftertænksomt om at blive gammel og ser tilbage på det begivenhedsrige liv, han har levet.

Hellere halvgammel end helt død af Ulf Pilgaard udkommer den 26.08.21. og kan købes her:

 

9. Mørkebror - Arttu Tuominen

Kåret som Bedste Finske Krimi 2020 
Mørkebror er en kuldslået kriminalroman om barndommens afslutning, om mobbere og mobbeofre og om ubrydelige løfter. Og først og fremmest er det en historie om kærlighed og livslangt venskab. 
En gruppe gamle venner mødes i en hytte for at drikke sig fra sans og samling. En af dem ender med at blive knivdræbt, og politiet sukker over endnu et typisk, finsk drab. Politikommissær Jari Paloviita får et chok, da den mistænkte drabsmand viser sig at være hans bedste ven fra barndommen. Paloviita vil gøre alt for at beskytte sig selv og sin familie, men sagen giver ham også en chance for at betale af på en gammel gæld.  

Mørkebror af Arttu Tuominen udkommer den 24.08.21. og kan købes her:

 

10. Det er de oprørske der svigter - Lise Ringhof & Erik Valeur

Anden del af den populære romantrilogi om familien Brinch og Danmark – fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til i dag. 
De to brødre Jakob og Thomas Brinch vokser op i efterkrigens Vejle. Efter afsløringen af en familiehemmelighed udvikler de to brødre et voldsomt uvenskab, der følger dem til København. Her lever Thomas det vilde liv, mens Jakob forelsker sig i den ældre revolutionære Berit og selv lever et beskyttet, stilfærdigt liv. I slægtens hus på Fanø mødes de to brødres morfar, Erling Brinch, med to mænd fra fortiden. Derefter ændrer hele familiens liv sig afgørende...

Første bind i serien er Det er de danske som flygter.

Det er de oprørske der svigter af Lise Ringhof & Erik Valeur udkommer den 19.08.21. og kan købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner