Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Månedens anbefalinger - december

Endelig er december her - tiden for hygge i familiens skød og gaver. Her kan du finde forslag til spændende julegaver, romaner, du kan hygge med i juledagene, nervepirrende krimier og lækre kogebøger.

af

- d. 03. december 2021

Rotteøen - og andre fortællinger - Jo Nesbø

Rotteøen er Jo Nesbøs opfølger til novellesamlingen Jalousimanden - og andre fortællinger, som udkom tidligere på året. Den er et selvstændigt krimiværk, der indeholder fem fortællinger fra en ikke så fjern fremtid. Rotteøen - og andre fortællinger handler om venskaber, svigt og forræderi. Udover disse novellesamlinger er Jo Nesbø også forfatteren bag den meget populære krimiserie om Harry Hole.

Rotteøen - og andre fortællinger af Jo Nesbø udkommer den 26.11.21. og kan købes her:

 

Renegades - Drømme, myter, musik - Barack Obama & Bruce Springsteen

Renegades er den danske udgave af bogen bag Barack Obama og Bruce Springsteens populære podcast. Bogen indeholder mere end 350 fotos og masser af eksklusivt bonusmateriale, som ikke tidligere har været offentliggjort. De to mangårige venner sætter hinanden stævne i et pladestudie fyldt med guitarer og får en åbenhjertig samtale om musik, liv, maskulinitet, race og ikke mindst deres store fælles kærlighed til fædrelandet USA med alle dets modsætninger og udfordringer.

Renegades - Drømme, myter, musik - af Barack Obama & Bruce Springsteen udkommer den 01.12.21. og kan købes her:

 

Dagen er nær - Ninni Schulman

Dagen er nær er syvende og sidste komplicerede og fænomenale murstensbind i Ninni Schulmans Hagfors-serie. Kort før jul bliver Harry og Inga Tynning brutalt myrdet i deres hjem uden for byen Hagfors. Politiet, med Christer Berglund og Petra Wilander i spidsen, konkluderer hurtigt, at det er et røveri, der er gået galt. Men jo mere de graver i sagen, jo mere nederdrægtig og besynderlig viser den sig at være.

Læs også de andre titler i Ninni Schulmans Hagfors-serie.

Dagen er nær af Ninni Schulman udkommer den 27.12.21. og kan købes her:

 

Naturen kalder - 100 opskrifter på dyreoplevelser - Sebastian Klein & Anders Kofoed

Sebastian Klein og Anders Kofoed har i bogen her samlet 100 store oplevelser i naturen, som bare ligger og venter på dig. Naturen kalder på dig! Så det er bare med at komme afsted med bogen i hånden. Du kan fx invitere sommerfugle på sukker, så du kan se dem tæt på. Eller du kan lære at tale med fuglene eller bygge din helt egen vandkikkert, så du kan se, hvordan dyrene bevæger sig under vandoverfladen. 

Sebastian Klein og Anders Kofoed er begge kendt fra TV, hvor de formidler deres store viden om dyr og natur på bedste vis til både store og små. De er i øvrigt begge forfattere til en lang række andre bøger, som du naturligvis også kan købe billigt ved os.

Naturen kalder af Sebastian Klein & Anders Kofoed udkommer den 01.12.21. og kan købes her:

 

Vildmarkssweatre 2 - Linka Neumann

Bogen er - som navnet antyder - opfølger til strikkesuccesen Vildmarkssweatre, som var en kæmpe bestseller blandt vildmarksinteresserede børn og voksne, som elsker at være ude i al slags vejr. I denne nye bog deler Linka Neumann nye opskrifter på lækre, tykke sweatre, huer og vanter til friluftsfolk og eventyrere i både Norge og Danmark. De smukke mønstre er inspireret af naturen og urfolket. Sweatre skal kunne tåle vind og vejr, og derfor er sweatrene strikket i slidstærk og robust uld fra islandske og norske får.

Vildmarkssweatre 2 af Linka Neumann udkom den 26.11.21. og kan købes her:

 

Flere historier fra caféen i Cornwall - Lucy Diamond

Trænger du til en lille pause i juletravlheden, så er Flere historier fra caféen i Cornwall den perfekte virkelighedsflugt. Bogen indeholder tre charmerende og hjertevarme historier med Evie og alle de andre fra Cafeen i Cornwall. Læs også den første bog i serien om caféen i Cornwall.

Flere historier fra caféen i Cornwall af Lucy Diamond udkom den 25.11.21. og kan købes her:

 

Salattøsens sunde fyldige salater - Mette Løvbom

Salattøsens sunde fyldige salater af Mette Løvbom indeholder mere end 100 nye fristende og lækre salater, som alle er super nemme at lave. Mette Løvbom er salatkok, og i hendes verden er en salat et færdigt mættende måltid, som tilsmages og tilberedes på lige fod med alle andre elementer i et lækkert måltid. Salattøsen er ekspert i fyldige og mættende salater fyldt med plantebaserede proteiner, så du kan skære ned på dit kødforbrug og hjælpe klimaet på vej. Salattøsens sunde fyldige salater er Mette Løvboms fjerde skønne salatbog. Køb også de tidligere bøger SalatTøsenSalatTøsen - Kål hele året rundt og SalatTøsens grønne hverdag billigt hos os.

Salattøsens sunde fyldige salater af Mette Løvbom udkommer den 13.12.21. og kan købes her:

 

Sense Express - Suzy Wengel

Nu er det slut med at vælge grillbaren, pizzamanden eller pølsevognen, når det skal være nemt og hurtigt til aften. Suzy Wengel gør med Sense Express op med fordommene om, at sund mad tager lang tid at tilberede. Hvis du blot har nogle få basisingredienser og evt. rester i køleskabet, kan du på max 20 minutter skabe et sundt og nærende måltid uden dikkedarer. Suzy Wengel er ophavskvinden til Sense-livsstilen, som er baseret på simple tips og tricks for at minimere vægten og holde vægttabet efterfølgende. Hun har skrevet en lang række bøger om Sense. Du kan købe dem alle billigt hos os.

Sense Express af Suzy Wengel udkommer den 28.12.21. og kan købes her:

 

Farligt øjenvidne - David Baldacci

Farligt øjenvidne er en vanvittig nervepirrende stand alone krimi af David Baldacci. Indbrudstyven Luther Whitney overværer et brutalt mord på en millionærs unge kone. Overfaldsmanden er selveste USAs præsident. Whitney flygter med en blodig brevåbner, der beviser, at præsidenten begik drabet, og snart er han jaget vildt. Den sociopatiske præsident sidder bag det hele og trækker i trådene, som en giftedderkop i sit spind. David Baldacci er krimiforfatter med stort K. Han står bag en lang række krimier, fx serien om King og Maxwell. Du finder dem alle lige her hos Plusbog.dk.

Farligt øjenvidne af David Baldacci udkommer den 27.12.21. og kan købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner