Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage226
blogImage226

Månedens forfatter: Katrine Engberg

Månedens forfatter i august er Katrine Engberg, hvis krimier, KROKODILLEVOGTEREN og BLODMÅNE, begge har prydet bestsellerlisten sommeren over. Læs mere om hvorfor Katrine Engberg er Månedens forfatter og om bøgerne her.

af

- d. 27. juli 2017

Katrine Engberg er udvalgt som Månedens forfatter i august på grund af hendes detaljeorienterede københavner-krimier. Bøgerne, Krokodillevogteren og Blodmåne, er skrevet i et letlæseligt og sjovt sprog, hvor læseren nemt kan mærke masser af humor og opfange sjove stikpiller til modebranchen. Noget af det, der gør Katrine Engberg til en perfekt krimiforfatter, er, at hun kan få selv en krimi til at blive humoristisk.

Katrine Engbergs anden bog Blodmåne er netop udkommet her til sommer, og som en af sommerens absolutte bestsellere, er Katrine Engberg derfor det helt perfekte valg som Månedens forfatter i august. Hendes bog er uden tvivl blevet læst af mange tusinde danskere i sommersolen. Både Krokodillevogteren og Blodmåne har høstet mange gode anmeldelser og stjerner, men det er ikke kun anmeldere, der er vilde med Katrine Engbergs bøger. Begge titler har prydet vores bestsellerliste her til sommer – og gør det stadig!

Krokodillevogteren var Katrine Engbergs krimidebut, og i den gode krimi møder vi for første gang kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner, som vi får et gensyn med i Blodmåne. Læs meget mere om de to fantastiske krimier, som har taget Danmark med storm herunder.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner