Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage328
blogImage328

Månedens forfatter: Michael Katz Krefeld

Vi starter 2018 ud med at kåre en af Danmarks absolut bedste krimiforfattere som Månedens forfatter. Det er nemlig Michael Katz Krefeld, der er Månedens forfatter i januar!

af

- d. 15. januar 2018

Michael Katz Krefelds fantastiske krimiserie om Ravn er en fortælling med rødder i det personlige offer samt i kampen mod de usynlige overmagter. Bøgerne er kendt for at være skrevet med en hård og ucensureret pen, og Michael Katz Krefeld har indgydt sine bøger med en hård kant og fantastisk spænding – så vendingen ”en hårdkogt krimi” er meget rammende.

Den nyeste bog i serien om Thomas Ravn er Pagten fra efteråret 2017. Denne titel er lige så nervepirrende og hæsblæsende, som de resterende bøger i den fængslende krimiserie. Krefeld fremstiller sine karakterer på en måde, så vores faldne helt virker nærmest som en moderne Robin Hood. Hans elegante fremstilling giver læseren stor empati og foragt for en person på samme tid, hvilket er en fantastisk kunst i sig selv.

Michael Katz Krefeld er udnævnt som Månedens forfatter hos Plusbog.dk i januar på baggrund af de gribende bøger, der udgør hans forfatterskab, samt de mange timers fantastisk underholdning, de har givet læsere i hele landet.

Rækkefølgen på Ravn-serien

Herunder kan du se alle de fem titler, der udgør serien om privatopdageren Thomas Ravn.

Bog 1: Afsporet

Bog 2: Savnet

Bog 3: Sekten

Bog 4: Dybet

Bog 5: Pagten

Du kan finde hele Michael Katz Krefelds forfatterskab på vores hovedside lige her.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner