Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
blogImage361
blogImage361

Månedens forfatter: Renée Toft Simonsen

Plusbog kårer Renée Toft Simonsen som månedens forfatter her i maj måned. Renée er aktuel med bogen 'Jeg er f*cking hot!'. I dette indlæg fortæller Mia om sin begejstring for Renée Toft Simonsens nyeste udgivelse.

af

- d. 15. maj 2018

Jeg har snydt! Jeg har læst, fordøjet og nydt Renée Toft Simonsens bog, Jeg er f*cking hot!. Jeg har fulgt hende som en anden søster i de trængsler, der følger med at nå de 50 år og møde overgangsalderen – og jeg er kun 40 år.

Renée har åbnet op for det personlige rum og følelsesmæssige landkort, hun befinder sig på i det hun kalder sit livs efterår. Uanset aldersforskellen mellem Renée Toft Simonsen og mig, så er jeg blevet dybt bevæget af hendes bog. Bogen har lært mig så utrolig meget om mig selv. Den har åbnet op for en bevidsthed omkring mit følelsesmæssige jeg. Det gør Renée Toft Simonsen ved at fortælle om sine egne tanker, følelser og erfaringer - som en kærlig erfaren storesøster. Jeg har lært og tænkt en del om betydningen af følelsen af skam og angst som kvinde. Skammen over ikke at være perfekt nok. Jeg har fået en ny respekt for den skamfølelse, fordi jeg gennem bogen forstår, hvor meget den fylder i min og mine medsøstres hverdag.

Jeg tror, at både Renée Toft Simonsens tanker og erfaringer og mine egne tanker og erfaringer er ret præcis de samme som alle andre kvinders og mødres. Det gør hendes bog relevant for alle modne kvinder og for deres ægtemænd eller andre, som gerne vil forstå, hvorfra den modne kvindes verden går.

Med kærlig accept behandler Renée Toft Simonsen det, at vores børn skal flytte hjemmefra og vi som forældre skal forstå at give slip. Som fraskilt mor savner jeg allerede mine børn hver anden weekend, når de er hos deres far. Men jeg nyder også det frirum en weekend uden ansvar for børn giver mig. Måske bliver det lidt nemmere for mig at give slip, når de er klar til at flytte hjemmefra. Jeg føler mig ikke så sikker, men ligesom Renée vil jeg forsøge at være kærlig og forstående overfor mig selv (og børnene), når den dag kommer.

Bogen, Jeg er f*cking hot!, graver sig modigt derind, hvor det gør rigtig ondt på en kvinde, men hvor man også lærer at acceptere sig selv. Læs den hvis du tør og bliv livsklog!

Populære bøger af Renée Toft Simonsen

Renée Toft Simonsen er maj måneds forfatter. Hun er den livskloge forfatter til en stribe børnebøger om Karla, samt romanerne ”Tirsdag formiddag” (2007) og ”Dømt til frihed” (2010). Renée bestyrer en inspirerende brevkasse i Femina og har skrevet flere filmmanuskripter bl.a. ”Iqbal & den hemmelige opskrift” og ”Iqbal og superchippen”. Samtidig har hun bidraget til flere antologier, særligt om kvindeliv,

I 2014 udkom hendes selvbiografi, bestselleren ”Renée - at finde hjem”.

Senest er hun udkommet med ”Jeg er f*cking hot!” (2018).

Med sit forfatterskab bringer hun selvindsigt og forståelse til unge og modne kvinder. Hun giver plads til sårbarhed og accept af det hele menneske. Derfor synes vi, at Renée Toft Simonsen fuldt fortjent skal være maj månedens forfatter hos Plusbog.

Tak for dit forfatterskab – vi ser frem til at læse mere fra din hånd!

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner