Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage318
blogImage318

Månedens forfatter: Sara Blædel

Månedens forfatter i december 2017 er Sara Blædel, der har givet danske læsere fantastiske krimier i verdensklasse. Sara Blædel er netop tilbage med den spændende ILKAS ARV. Læs mere om udnævnelsen her.

af

- d. 07. december 2017

Sara Blædel er Danmarks ukronede krimidronning, og på baggrund af de fængslende bøger i serien om Louise Rick og den fantastiske nye serie om Ilka er Sara Blædel blevet udnævnt til Månedens forfatter her hos Plusbog.dk i december.

Sara Blædel var oprindelig journalist men kickstartede i 2004 forfatterkarrieren med krimien Grønt støv, der blev den første bog i den succesfulde serie om Louise Rick. Serien, der er solgt til udgivelse i mere end 30 lande, og hvis seneste del solgte mere end to millioner eksemplarer herhjemme, følger Louise Rick fra livet som en ung, single, kvindelig politibetjent i det hårdkogte kriminelle miljø i København til at blive en rutineret betjent og en ansvarsfuld plejemor. I ni fantastiske bøger har vi fulgt Louise Ricks kamp mod det kriminelle miljø men også hendes egen personlige kamp for at være en god veninde, en god kæreste og ikke mindst en god mor. Få et overblik over hele Louise Rick serien nederst i indlægget. 

Serien om Ilka

Sara Blædel har fulgt op på successerien med serien om Ilka, der i den først bog overtager sin afdøde fars bedemandsforretning og flytter til Amerika for at komme nærmere på en mand, hun ikke kendte. De to første bøger i serien er ligeså spændende læsning, som vi er vant til fra Sara Blædels krimier. Men Sara Blædel har skabt spændingen uden traditionelle krimielementer, hvilket er utrolig imponerende og fascinerende. Du kan læse mere om den nyeste bog om Ilka i indlægget Ilkas arv af Sara Blædel.

 
 
Vi er mange, der er taknemlige for de mange timers fantastisk læsning, som Sara Blædel har givet os, og det er derfor, at hun er Månedens forfatter her hos Plusbog.dk i december!
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner