Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Majs mest populære bøger

Bestsellerlisten for maj måned bød på en god blanding af nye romaner, faglitteratur, krimier og et par inspirerende kogebøger.

af

- d. 08. juni 2021

I maj måned udkom et væld af spændende bøger, og Plusbogs læsere har taget rigtig godt imod de nye udgivelser, hvoraf flere strøg direkte ind på bestsellerlisten. Hvis du mangler inspiration til din næste bog, så kan du se her, hvad Plusbogs læsere var vilde med i maj måned.

1. Den forsvundne søster

Ikke overraskende topper Lucinda Rileys sidste bog i serien om de syv søstre bestsellerlisten for maj. Vi er mange, der spændt har ventet på at læse sidste kapitel i den fantastiske romanserie og få ringen afsluttet.

Du kan købe Den forsvundne søster af Lucinda Riley her:

2. Når børn og unge får angst

Nyhed fra psykiater og hjerneforsker Peter Lund Madsen, hvori han besvarer de vigtigste spørgsmål om angst med hjælp fra en række eksperter - med særlig fokus på børn og unge. Uundværlig for både fagpersoner men også familier, som har angsten tæt inde på livet.

Du kan købe Når børn og unge får angst af Peter Lund Madsen her:

3. Sobibór

Femte bind i Søren og Lotte Hammers medrivende Venner og fjender-serie, som skildrer Anden verdenskrigs rædsler. En meget velskrevet historisk roman, som du absolut må læse.

Sobibór af Søren og Lotte Hammer kan købes her:

4. MÆRKBARHED

KAN DU MÆRKE, AT DU LEVER? er temaet i bogen, hvor speciallæge og ekspert i digital sundhed Imran Rashid i samarbejde med sociolog Rikke Østergaard gør status over det digitaliserede samfunds konsekvenser for os mennesker. Den er topaktuel i en tid, hvor coronakrisen har vendt vores hverdag på hovedet.

Du kan købe MÆRKBARHED af Imran Rashid og Rikke Østergaard her:

5. Undergravet

Andet selvstændige bind i Lone Theils spændende krimiserie Hjemvendt om den unge politiassistent Signe Brask. Vi har længe glædet os til den nervepirrende opfølger i serien, som er fyldt med stille og dyster vestjysk uhygge.

Du kan købe Undergravet af Lone Theils her:

6. Man skulle nok have været der

Thomas Korsgaards tre bøger om Tue er et stykke moderne danmarkshistorie, som har rørt læsere i alle aldre og samfundslag. Man skulle nok have været der er sidste bind i trilogien.

Du kan købe Man skulle nok have været der af Thomas Korsgaard her:

7. Hvis vi ikke taler om det

Leonora Christina Skovs erindringsroman er en medrivende fortælling om at forfølge sine drømme, selv om fremtiden tegner håbløs, og om til sidst at finde sin plads i verden og opleve, at kærlighed og accept findes i mange former.

Du kan købe Hvis vi ikke taler om det af Leonora Christina Skov her:

8. Ketoflex

Keto har gået sin sejrsgang verden over, og nu har forfatter Thorbjörg Hafsteinsdottir opfundet det nye begreb Ketoflex - den nye foryngende livsstil, der virker på blot 4 uger. Innovativ kogebog til dig, som vil igang med keto, og dig, som er erfaren indenfor livsstilen.

Du kan købe Ketoflex af Thorbjörg Hafsteinsdottir her:

9. Alle lyver

Den svenske bestsellerforfatter Camilla Grebe er tilbage med Alle lyver, som er femte selvstændige bind i hendes spændende krimiserie. Alle bøger kan læses uafhængigt af hinanden. Vi er vilde med serien, og det er Plusbogs læsere også.

Du kan købe Alle lyver af Camilla Grebe her:

10. Kvinde kend din historie

Bogen portrætterer 50 kvinder, der har levet i Danmark i løbet af de seneste 500 år. Bogens forfatter, Gry Jexen, er historiker, driver profilen Kvinde Kend Din Historie på Instagram og podcasten med samme navn, der netop har fået Podcastprisen 2020 for Årets Nørderi.

Du kan købe Kvinde kend din historie af Gry Jexen her:

11. Stormfald

Første bog i en ny serie af Tove Alsterdal, der udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred. Den er kåret til Årets bedste svenske krimi - og den har også taget Danmark med storm.

Du kan købe Stormfald af Tove Alsterdal her:

12. Vi er det liv vi lever

Psykolog og professor Svend Brinkmann er alle vegne - og også på maj måned bestsellerliste hos Plusbog.dk, hvor han stryger ind på 12. pladsen med sin nyeste bog, der er en fortælling om skæbnen, og hvorfor vi skal tage skæbnen alvorligt.

Du kan købe Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann her:

13. Døden i kurbadet

Anna Grues opfølger til bestselleren Mysteriet i Genbrugsen, som var første bind i serien om efterlønneren Anne-Maj Mortensen. Vi er mange, der har glædet os til at læse om Anne-Majs nyeste personlige efterforskning i den hyggelige krimiserie. 

Du kan købe Døden i kurbadet af Anna Grue her:

14. Spis dig stærk, let og mæt

Tredje slankebog af Anne Hjernøe udkom i starten af april, men i maj ligger den stadig på bestsellerlisten. Vores læsere er vilde med Anne Hjernøes slankekoncept, som i al sin enkelhed går ud på, at man skal spise sig let i stedet for at sulte sig ned i vægt. Du kan lige nå at smide et par kilo, inden bikinisæsonen er her.

Du kan købe Spis dig stærk, let og mæt af Anne Hjernøe her:

15. Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter

Vandring er populært som aldrig før, affødt af coronakrisen, så det er ikke underligt, at vi har savnet inspiration til vores næste gåtur, og at bogen Danmarks smukkeste vandreruter er så populær. Læs om dyr, planter og spændende naturfænomener på 33 ruter fordelt på 29 lokaliteter i hele Danmark.

Du kan købe Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter af Gunhild Riske her:

16. Hører du overhovedet efter?!

Manu Sareens fortællinger om at leve med ADHD. Hans diagnose har kostet ham dyrt, ligesom det har kostet job, venskaber og ægteskaber. I bogen fortæller han sin egen historie om at leve med ADHD, som han aldrig har fortalt tidligere, ligesom han taler med andre med ADHD om deres udfordringer.

Du kan købe Hører du overhovedet efter?! af Manu Sareen her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner