Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage79
blogImage79

Maze Runner er tilbage!

Kom med på endnu et hæsblæsende eventyr med Maze Runner af James Dashner. Den femte bog i den populære serien er lige udkommet, så vi har samlet og skrevet lidt om bøgerne i den fantastiske serie her.

af

- d. 10. februar 2017

James Dashners Maze Runner serie har taget verden med storm. Den har ligget på toppen af New York Times bestsellerliste, den første bog er blev adapteret til en populær film i 2014 (efterfølgeren er på vej) og den er solgt i mere end 40 lande. Nu er den femte bog i serien kommet på gaden, så du kan endnu engang dykke ned i James Dashners dystopiske univers sammen med Thomas i det, der er blevet beskrevet som en hæsblæsende og hjernevridende historie.

Sloganerne If you ain’t scared, you ain’t human og Remember. Survive. Run passer utroligt godt til Maze Runner bøgerne, da de beskriver handlingen mere eller mindre, men de beskriver også især stemningen og atmosfæren i bøgerne.  

I den første bog møder vi Thomas, og hans vej ind i labyrinten. Da han vågner i Lysningen omringet af fremmede drenge, kan han ikke huske andet end sit navn. Hver måned kommer der en ny dreng ind til Lysningen, der er omringet af en uendelig labyrint, der er i konstant forandring. At finde vej gennem labyrinten er den eneste måde, drengene kan komme ud på. Men det er ikke lykkedes nogen at slippe levende igennem labyrinten, der lukker drengene inde i Lysningen om natten. Alt bliver forandret en måned efter Thomas ankommer. Der kommer en pige til Lysningen. Den første pige nogensinde. Og hun har en skræmmende besked med sig. Herfra går det over stok og sten i forsøg på at slippe ud af labyrinten og komme uden om alle de mange forhindringer, der ligger på deres vej.

Den femte bog i serien Maze Runner – Feberen udkom den 10 februar – lige i tid til lidt vinterferielæsning. Maze Runner – Feberen indeholder svar til en række af de spørgsmål læserne længe har stillet: Hvordan fandt WICKED alle lysboerne? Hvem er Gruppe B? Og hvilken side er Thomas og Teresa egentlig på? Bogen er en forhistorie til serien, men den bør læses som den femte bog. Du kan se rækkefølgen på de fire første bøger nedenfor.

Der pibler nye hemmeligheder og løgne frem, ligesom loyaliteter, som ingen kunne havde forudset, kommer frem i lyset, men intet er helligt. Løgne bliver afsløret, hemmeligheder optrevlet og loyaliteter bliver testet gang på gang.      

Maze Runner – Feberen af James Dashner

 De første bøger i Maze Runner serien

 Anbefalinger

Hvis du er vild med Maze Runner serien, vil vi anbefale de følgende bøger og serier til dig: Red Rising 1 – Rød opstand af Pierce Brown, Gregor af Suzanne Collins, Legend af Marie Lu samt Endgame af James Frey.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner