Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Ny bog af Sara Blædel og Mads Peder Nordbo

Danmarks nye store krimimakkerpar Sara Blædel og Mads Peder Nordbo udkommer den 16.06.21. med Opløst - en spritny bog, som er årets store krimi-overraskelse.

af

- d. 26. maj 2021

Det kom som en stor overraskelse, da Poltikens forlag breakede, at Danmark har fået et nyt krimipar i form af Sara Blædel og Mads Peder Nordbo. De to har i fællesskab skrevet den nye krimi Opløst - den oplagte sommerlæsning for alle krimifans.

Krimidronningen Sara Blædel er ofte tidligere blev spurgt, om hun havde lyst til at skrive i et samarbejde med andre danske eller internationale forfattere, og hver gang har hun afslået det, men da Mads Peder Nordbo kom med et spændende plot til en fælles krimi, blev Sara Blædel alligevel fristet. Efter en længere flyvetur til Thailand, hvor hun havde tid til at gennemtænke idéen, slog hun til. Og det var Mads Peder Nordbo selvsagt meget glad for. Da han fik idéen til bogen, var den så skræmmende, at han selv blev helt bange, så han var meget glad for, at Sara Blædel ville være med til at forme og formidle den intense historie.

Overraskende parløb i dansk krimi-litteratur

De to glæder sig nu til, at bogen skal ud til læsere, krimielskere og fans i Danmark. Krimien er et resultat af 1,5 års benhårdt arbejde, hvor Blædel og Nordbo har fundet sammen om deres fælles skriveglæde og kærlighed til krimigenren. De har i løbet af processen fundet ud af, at de tænker meget ens omkring, hvordan man formidler den gode krimihistorie, og der er formentlig ikke en eneste linje i Opløst, som de ikke begge har været inde over.

Hos Plusbog glæder vi os helt vildt til at læse den spændende krimi, som udkommer den 16.06.21. Det kan kun være godt!

Du kan købe bogen i bunden af indlægget.

Af andre kendte danske krimipar kan vi fx anbefale Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, som skriver under pseudonymerne Anna Ekberg og A.J. Kazinski. Anna Ekbergs anden kærlighedskrimi, Kærlighed for voksne, bliver snart filmatiseret med bl.a. Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne, og A.J. Kazinski har bl.a. skrevet manuskriptet til tv-serien Hvide Sande.

Vi kan også fremhæve Janni Pedersen & Kim Faber, som har skrevet den vanvittigt spændende krimiserie om Signe Kristiansen og Martin Junckersen. De udkommer snart med tredje bind i serien, Kvæler, som du kan købe herunder.

Hvis du er interesseret i at læse andre Sara Blædel bøger så har vi en oversigt så du kan se alle bøger i den rigtige rækkefølge.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner