Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Ny bog i serien om Louise Rick

Det forventes at Sara Blædel følger op på sidste års succes, Den Tavse Enke, med en ny bog i serien om Louise Rick. Vi håber at bogen kommer i handlen inden julen 2021.

af

- d. 08. marts 2021

Sara Blædel har haft for vane at udgive en bog hvert år, så det virker meget sandsynligt at vi får et 12. bind i serien om Louise Rick inden julen 2021. Efter pausen fra 2014-2019, hvor Blædel skrev de tre Ilka-bøger , er der kommet Pigen under træet i 2019 og Den tavse enke i 2020.

Sara Blædel overraskede for nyligt med at afsløre en kommende udgivelse af en ny krimi i samarbejde med Mads Peder Nordbo. Den kan du læse mere om (og forudbestille) herunder.

OBS! Vær opmærksom på at Opløst ikke er en den af Louise Rick-serien men en selvstændig bog.

Hvad ved vi om den kommende Louise Rick-bog?

Spoiler: I næste afsnit omtales handling og hændelser fra tidligere bøger. Hvis du ikke er opdateret, så læs ikke videre. Men tjek i stedet vores oversigt over bøgerne i Louise Rick-serien og få indhentet læsningen eller find bøgerne i bunden af siden.

Indtil videre er der ikke sluppet informationer omkring bogen, da skriveprocessen fortsat er igang. Men vi ved hvor for forlod Rick sidst. Louise Rick er blevet leder for den Rejseenheden, hvilket betyder at en fremtidig sag kan udspille sig i alle dele af landet. Louises forhold til Eik er uafklaret efter bruddet i Thailand og genforeningen på Tåsinge. Louises søn Jonas har fået en endnu tættere relation til underboen Melvin som i Den Tavse Enke blev enkemand.

Her på Plusbog er vi MEGET spændte på hvad næste del af historien bringer.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner