Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv

Ny krimi af Katrine Engberg 2022

I oktober udkommer Katrine Engbergs nye krimi Det brændende blad - endelig! Den er første bind i en ny krimiserie og vi glæder os helt vildt. 

af

- d. 19. maj 2022

Det brændende blad er første bind om efterforsker og privatdetektiv Liv Jensen, som tvinges til at sige sit job i Aalborg op og rejser hjem til København, hvor hun drømmer om en stilling i Drabsafdelingen hos Københavns politi. Hun går igang med at efterforske en tre år gammel drabssag, som aldrig er blevet opklaret, og sagen tager hende med til Vestjylland, hvor den ripper op i fortiden. Ingen kan vide sig sikre - heller ikke Liv.

Det brændende blad udkommer den 11. oktober 2022 og kan købes her:

 

Hvis du ikke kender Katrine Engbergs krimier, så kan vi varmt anbefale dem. Katrine Engberg arbejdede som danser og koreograf, da en række fiktive personer flyttede ind i hendes hoved og blev til serien om Jeppe Kørner og Anette Werner. Hun debuterede som krimiforfatter i 2016 med Krokodillevogteren, og hun har solgt mere end 300.000 bøger herhjemme. Hun er nomineret to gange til Årets Forfatter og tre gange til MARTHA-prisen, som hun vandt i 2021. Internationalt er Katrine Engbergs krimiserie solgt til udgivelse i 28 lande. 

Læs meget mere om Katrine Engbergs serie om Kørner og Werner her.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner