Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage234
blogImage234

Ny yndlings chick lit

Nu kan vi endelig få en smag af Lindsey Kelks fantastiske chick lit bøger, som selveste Marian Keyes kalder vittige, sjove, hjertevarme og smarte! Læs mere om DEN EVIGE BRUDEPIGE af Lindsey Kelk her.

af

- d. 06. august 2017

Lindsey Kelk har skrevet 13 bøger og solgt mere end 1.2 millioner bøger – og nu kan vi endelig få fingre i den første af hendes bøger på dansk. Hendes bøger er elsket og læst af rigtige mange – endda Marian Keyes, en af de allerstørste chick lit forfattere, taler varmt om Lindsey Kelk og har kaldt hendes bøger vittige, sjove, hjertevarme og endda kløgtige.

Den første titel, vi kan læse herhjemme, er Den evige brudepige, hvor vi møder Maddie, der, som titlen røber, er en evig brudepige. Men det er ikke kun i bogstavelig forstand, at Maddie har den titel. Hun føler sig nemlig ofte næstbedst, om så det er blandt venner, familie eller på arbejde. I Den evige brudepige går det op for Maddie, at de mennesker, hun omgiver sig med måske tager hende for givet, og at hun har potentialet til at træde ud fra baggrunden og ikke længere være den næstbedste.

Læsere af Lindsey Kelks bøger er vilde med hendes skrivestil, fordi hun tager nogle problemstillinger op, som vi alle kan relatere til. Mange af Kelks hovedpersonener har problemer med kærligheden og arbejdet, og de kæmper med at finde deres rette plads, hvilket de fleste læsere kan genkende. Samtidig tilføjer hun en god dosis humor, så det er svært ikke at læse hendes bøger uden at komme til at grine! Daily Express kaldte f.eks. Den evige brudepige ”hysterisk morsom.”

Humoren og hjertevarmen er især noget af det, de engelske anmeldelser har bidt mærke i. Den evige brudepige er blevet kaldt en frisk, romantisk komedie med en smart og sandfærdig stemme og nogle underholdende og uhørlige øjeblikke. Andre har hyldet Den evige brudepige for at være sjov, dramatisk og vidunderlig relaterbar samt opløftende læsning, som man ikke kan lægge fra sig, og som efterlader læseren med en dejlig følelse. Det lyder som helt perfekt læsning her til sensommeren og starten af efteråret.   

Andre gode chick lit bøger

Hvis du skulle have lyst til at læse andre gode chick lit bøger i stil med Den evige brudepige, så har vi her fundet tre rigtig gode og underholdende bøger frem nemlig Fra og med dig af Mhairi McFarlane, Sidste udkald af Marian Keryes og Bridget Jones' dagbog af Helen Fielding.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner