Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage370
blogImage370

Plusbog.dk fylder 8 år!

Idag, den 10. juni 2018, er det 8 år siden at Plusbog.dk gik online. I indlægget vil Mia fortælle, hvad der er sket af nye ting, siden Plusbog.dk sidst fyldte år samt hvad fremtiden vil bringe.

af

- d. 10. juni 2018

I dag fylder Plusbog.dk 8 år. Det vil vi selvfølgelig fejre med nogle gode tilbud, men først vil jeg gerne fortælle, hvad der er sket siden Plusbog.dk sidst fyldte år.
Meget har ændret sig i løbet af det sidste år – jeg selv, Mia, er tiltrådt som direktør for fordelsklubben og har siden forsøgt at gøre det endnu mere attraktivt at være medlem. Det har vi hos Plusbog.dk gjort ved at tilbyde flere spændende produkter som LEGO-skoletasker, kvalitetstasker fra Herschel og det smukke Pip Studio stel. Og det er ikke slut endnu, så I kan godt glæde jer.

Hos Plusbog ønsker vi at være meget mere end bare en boghandel. Vi har siden vores forrige fødselsdag, hver måned kåret Månedens Forfatter, for at hylde alle de kreative og dygtige forfattere og takke dem for den inspirerende litteratur de beriger os med. Vi har desuden genstartet forfatterarrangementerne, og faktisk afholdt to i denne uge. Vi har fået mange forespørgsler på det, og derfor har vi nu endelig taget skridtet, og begyndt igen. Det fantastiske ved disse arrangementer er, at vi får mulighed for at møde vores kære medlemmer og sætte ansigt på jer, det er enormt inspirerende at møde jer og se jeres entusiasme for bøgerne.
Udover alle de nye skønne produkter, har vi også lanceret en app, PlusbogPlay, så det nu er meget nemmere at lytte samt lade sig inspirere af lydbøger. Med PlusbogPlay, er det ingen undskyldning for IKKE at have en god bog med i lommen eller tasken.

Hos Plusbog.dk vil vi gerne takke alle vores kære medlemmer, for at vi stadig kan tilbyde fantastiske medlemsfordele.
Vi glæder os til endnu et spændende bogår! Og HUSK: Jo flere medlemmer vi er – jo billigere kan vi gøre bøgerne.

For at fejre de 8 år der nu er gået, vil vi selvfølgelig tilbyde jer ekstraordinære tilbud på 8 bestsellers, og som i garanteret ikke finder billigere andre steder:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner