Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv
Kristina Ohlsson krimier rækkefølge
Kristina Ohlsson krimier rækkefølge

Rækkefølgen af Kristina Ohlssons krimier

Kristina Ohlsson er født i 1979 og har bl.a. arbejdet som sikkerhedspolitisk analytiker ved Rikspolisstyrelsen i Stockholm. Hendes egne erfaringer med at arbejde som akademiker i politiet har inspireret hende til de mange krimier. Hun er en yderst produktiv forfatter og har på få år udgivet mange bøger, uden at det er gået ud over kvaliteten af hendes arbejde. Hun er i øjeblikket aktuel med første bind i tredje krimiserie. Her kan du få et overblik over de tre serier og se rækkefølgen af bøgerne.

af

- d. 23. september 2021

Kristina Ohlsson er nok bedst kendt for sin første serie om akademikeren Fredrika Bergman, som skulle have været violinist, men i stedet havnede inden for politiet.

Læs rækkefølgen af Fredrika Bergman-serien her og klik på den enkelte bog for at læse mere om bogen, købe bogen eller tilføje den til din ønskeliste:

 1. Askepot
 2. Tusindfryd
 3. Skytsengle
 4. Paradisoffer
 5. Davidsstjerner
 6. Syndfloder

Efterfølgende skrev Kristina Ohlsson trilogien om Martin Benner, som har stort set alt: Charme, penge, karriere, kvinder, et lille barn. Men han har også sine svagheder. Først og fremmest har han svært ved at sige nej til en udfordring. Og da han vælger at se nærmere på sagen om en forsvunden kvinde, bliver han forvandlet fra advokat til en brik i et spil med så høje indsatser, at han risikerer at miste alt.

Se rækkefølgen af Martin Benner-trilogien her:

 1. Lotus Blues
 2. Mios Blues
 3. Den der banker på

I 2021 udkommer Stormvagt, som er første bog i Ohlssons nyeste serie, der foregår ved den stemningsfulde svenske vestkyst og introducerer en ny hovedperson, August Strindberg, indehaver af butikken Strindbergs Secondhand. Andet bind i serien udkommer i foråret 2022.

Læs rækkefølgen af Strindberg-serien her:

 1. Stormvagt
 2. Isbryder

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner