Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage96
blogImage96

Rækkefølgen på Anna Todds bøger i After-serien

Hun har over en milliard læsere, hun er blot 25 år, og hun har skrevet tre tykke bøger på sin telefon. Vi kigger nærmere på forfatter-fænomenet Anna Todd, der har taget verden med storm med sin AFTER-serie

af

- d. 01. september 2016

Det startede på en hjemmeside for fan-fiction, hvor Anna Todd begyndte at skrive en erotisk historie baseret på Harry Styles fra bandet One Direction. Hun skrev historien på sin telefon og uploadede den efter hvert kapitel der var skrevet færdigt. Læserskaren voksede og blev gladeligt tilfredsstillet, for Todd uploadede flere kapitler hver uge.

På det tidspunkt var Todd lige blevet færdig på universitetet, og hun var selv en ivrig læser af fan-fiction. Faktisk startede hun med at læse fan-fiction på Instagram, hvor man tager et billede og så skriver historien nedenunder. Men efter et stykke tid rykkede Todd over til hjemmesiden Wattpad. Her læste hun andres romaner – men hun blev utålmodig, når der gik for lang tid mellem fortsættelserne. Så utålmodig, at hun begyndte at skrive selv.

Todds romaner er inspireret af Fifty Shades of Grey og One Direction

Todd var særlig glad for historierne om One Direction, så det føltes naturligt, at hendes historie skulle handle om Harry Styles. Derudover er romanen også kraftigt inspireret af Fifty Shades of Grey.

Todd skrev de første fire bøger i After-serien på sin telefon og brugte kun lidt over et år.

Igennem året, hvor Todd skrev – og udgav bøgerne på Wattpad, chattede hun med den voksende fanskare på sociale medier – og de blev så glade for bøgerne, at de sendte hende illustrationer, som de havde lavet, baseret på bøgerne. Derudover begyndte fans også at spille rollespil over personerne i After-serien. En dag opdagede Todd, at der var oprettet Twitter-kontoer i Tessa og Hardins navne (hovedpersonerne i After) så man kunne leve sig ind i og spille personerne.

Og sådan gik det til, at Anna Todd lige pludselig stod med en milliard læsere.

After er en erotisk serie men også en kærlighedshistorie

Bøgerne handler ikke decideret om Harry Styles eller One Direction. En af hovedpersonerne er dog stærkt inspireret af Harry Styles. Bøgerne er kærlighedsromaner, som handler om den slemme dreng Hardin og den pæne pige Tessa. Tessa har en dejlig, trofast kæreste, og hun er dygtig i skolen.

Men så møder hun Hardin. Han er mørkhåret, har tatoveringer og en britisk accent. Han er flabet, upålidelig, og der er et eller andet ved hans mystiske fortid, som Tessa bliver tiltrukket af. Hun er sikker på, at Hardin ikke er så hård, som han giver sig ud for at være.

I sommeren 2014 underskrev Anna Todd kontrakt med et forlag, og bøgerne blev udgivet. Personerne i bøgerne blev revideret en lille smule for at blive mindre One Direction og fan-fiction.

Der er købt filmrettigheder til serien, og vi glæder os meget!

Du kan finde alle Anna Todds bøger her – på både dansk og engelsk

Rækkefølgen i After-serien af Anna Todd

Her kan du se rækkefølgen på bøgerne i After-serien:

Bøger der minder om Anna Todds serie

Elsker du After-serien, kan det være du skal kigge nærmere på følgende bøger:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner