Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage200
blogImage200

Rækkefølgen på Leif GW Perssons Bäckström serie

Der er netop kommet en ny bog på gaden i den spændende Bäckström serie af Leif GW Persson! Med den nye krimi, KAN MAN DØ TO GANGE?, tæller serien nu fire bøger. Læs mere om serien her.

af

- d. 06. juni 2017

Leif GW Perssons bøger er blevet beskrevet med ord som flydende, kras og intelligent, og Politiken har hyldet ham for at være ”ustyrlig morsom og elegant morderisk i sit ætsende og noget misantropiske signalement af folk og røvere i det svenske folkehjem.” Så der er ikke meget at sige til, at folk er vilde med svenskerens fantastiske krimi- og spændingsromaner.

Den nyeste bog i et meget imponerende forfatterskab er Kan man dø to gange?, hvilket er den fjerde bog i Leif GW Perssons populære Bäckström serie. Her kan du læse mere om den længe ventede ny Leif GW Persson bog:

Rækkefølgen på Bäckström serien

Den første bog i serien er Linda – som i Lindamordet, der blev beskrevet som en velskrevet og syleskarp sarkastisk politiroman af Nordjyske Stiftstidende.

Den anden bog i serien er Den der dræber dragen, hvor Persson endnu engang med elegance formår at blande en kompliceret mordefterforskning med en humoristisk pen.

Den tredje bog i serien er Den sande historie om Pinocchios næse, og den blev rigtig godt modtaget. Ikke nok med de gode anmeldelser, så var der nogle som mente, at Persson med denne bog havde overgået sig selv.

Den fjerde bog i serien er Kan man dø to gange?, hvor vi endnu engang kan vende tilbage til Leif GW Perssons fantastiske univers.

Palme-trilogien

Det er også Leif GW Persson, der har skrevet den spændende Palme-trilogien, som består af:

1: Mellem sommerens længsel og vinterens kulde

2: En anden tid, et andet liv

3: Falder frit som i en drøm

Leif GW Persson har skrevet flere bøger end Bäckström serien og Palme-trilogien, hvis du vil danne dig et overblik over hele hans forfatterskab, kan du gøre det på Leif GW Perssons forfatterside. 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner