Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

Årets Forfatter og DBBA-vinder er fundet

Plusbog.dk overrakte på Bogforum priser til Årets Forfatter og årets danske bogblog.

af

- d. 16. november 2019

Online boghandlen Plusbog.dk her til eftermiddag sløret for, hvem der kan kalde sig Årets Forfatter 2019. På scenen på Bogforum i Bella Centret annoncerede kommerciel direktør Anne Stampe Olesen, at krimiforfatter Sara Blædel løb med glasstatuetten og den fine hæder. 
 
”Sara Blædel har igennem langt over et årti leveret medrivende historier. Hun begejstrer med sine krimier bogelskere i både ind- og udland, og med Pigen under træet har Sara Blædel igen skabt en krimi, der vil gøre indtryk,” siger kommerciel direktør Anne Stampe Olesen. 
 
Netop Pigen under træet udkom fredag, og Sara Blædels nye krimi topper allerede bestsellerlisten på Plusbog.dk. 
 
 
Som noget nyt er Årets Forfatter for første gang i år blevet fundet via en afstemning på Plusbog.dk, hvor de danske bogelskere har kunne afgive deres stemme. De øvrige nominerede forfattere var Katrine Engberg og Michael Katz Krefeld. 
 
”Det har været vildt at opleve, hvor mange stemmer der er strømmet ind. Både læserne, forfatterne og forlagene har vist stor opbakning til afstemningen, og vi synes, det er det helt rigtige, at det er bogelskerne, der har bestemt, hvem der skal have æren i år,” siger Anne Stampe Olesen.
 
Anne Mette Hancock og Hella Joof har tidligere vundet den fine pris. 
 
Ved samme lejlighed overrakte Plusbog.dk også Danish Book Blog Award til årets danske bogblogger. Den vandt Maria Johansen, der står bag bogbloggen Book med up, Scotty!.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage