Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Årets Forfatter og DBBA-vinder er fundet

Plusbog.dk overrakte på Bogforum priser til Årets Forfatter og årets danske bogblog.

af

- d. 16. november 2019

Online boghandlen Plusbog.dk her til eftermiddag sløret for, hvem der kan kalde sig Årets Forfatter 2019. På scenen på Bogforum i Bella Centret annoncerede kommerciel direktør Anne Stampe Olesen, at krimiforfatter Sara Blædel løb med glasstatuetten og den fine hæder. 
 
”Sara Blædel har igennem langt over et årti leveret medrivende historier. Hun begejstrer med sine krimier bogelskere i både ind- og udland, og med Pigen under træet har Sara Blædel igen skabt en krimi, der vil gøre indtryk,” siger kommerciel direktør Anne Stampe Olesen. 
 
Netop Pigen under træet udkom fredag, og Sara Blædels nye krimi topper allerede bestsellerlisten på Plusbog.dk. 
 
 
Som noget nyt er Årets Forfatter for første gang i år blevet fundet via en afstemning på Plusbog.dk, hvor de danske bogelskere har kunne afgive deres stemme. De øvrige nominerede forfattere var Katrine Engberg og Michael Katz Krefeld. 
 
”Det har været vildt at opleve, hvor mange stemmer der er strømmet ind. Både læserne, forfatterne og forlagene har vist stor opbakning til afstemningen, og vi synes, det er det helt rigtige, at det er bogelskerne, der har bestemt, hvem der skal have æren i år,” siger Anne Stampe Olesen.
 
Anne Mette Hancock og Hella Joof har tidligere vundet den fine pris. 
 
Ved samme lejlighed overrakte Plusbog.dk også Danish Book Blog Award til årets danske bogblogger. Den vandt Maria Johansen, der står bag bogbloggen Book med up, Scotty!.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner