Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

STEM PÅ DIN FAVORIT TIL DANISH BOOK BLOG AWARD 2022

Plusbog uddeler for 7. år i træk 'Danish Book Blog Award', som har til formål at hylde de talentfulde og engagerede, danske bogbloggere. Sidste år vandt 'Nor og Far læser'. Med deres blog arbejder de for at udbrede budskabet om bogens mange glæder hos børnene og du kan læse, hvor stor en betydning det har haft for makkerparret her.

Nu kan du stemme på hvem, du synes, fortjener chancen for at vinde denne flotte pris i 2022.

STEM HER

af

- d. 23. september 2022

Vi har fået en massevis af gode forslag til fantastiske bogblogs, og det var en stor udfordring at udvælge dem, som skulle gå videre til afstemningen. Herunder finder du de nominerede bogblogs, som du kan stemme på, i vilkårlig rækkefølge. Når stemmerne er talt op, går de fem blogs med flest stemmer videre til finalen. Du kan stemme til og med torsdag den 13. oktober. De fem finalister offentliggøres fredag den 14. oktober 2022. Herefter finder et dommerpanel bestående af sidste års vinder Nor og Far, dommere fra bogbranchen samt Plusbog, vinderen af Danish Book Blog Award 2022.

 

DE 16 NOMINEREDE ER:

 

@you.look.like.a.book

@bogdoktor

@linedalbro 

@sofiesbogverden

@ordharmoni 

@catsbooksandcoffee.com_ 

@fantasiturist 

@sofie.amalie_lit 

@bogfeber  

@bog_finken 

@bogbanden 

@boeger.med.rebecca 

@mullesbogblog 

@tid_til_tanker

@bausagerbooks

@litfix

Plusbog kårer Danmarks bedste bogblogger til Bogforum i Bella centeret fredag den 4. november kl.17.00 på vores stand C4-007 samt Årets Forfatter.

STEM HER


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner