Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Grundbogen i sous vide
Af: Peter Friehling Dansk Hardback
SPAR
kr 91
Grundbogen i sous vide
Af: Peter Friehling Dansk Hardback
GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling giver læseren en grundig introduktion til sous vide. Sous vide er en måde at tilberede mad på, hvor man tilbereder ingredienserne i et vandbad. Det har længe været en populær måde at lave mad blandt professionelle kokke. 
 
Den danske opfinder og ph.d. i kemi har ved hjælp af sin faglighed med bogen bragt det ellers avancerede sous vide køkken ned på et mere brugbart plan, der er lettere at gå til. I de seneste år har sous vide fundet vej ind i flere og flere danske køkkener. Og det er med god grund – med sous vide laver man mad i den bedste kvalitet, og kødet er mørt, hver gang.
 
Sous vide er fransk, og det betyder ”under vakuum”. Med denne metode vakuumpakker man nemlig sine ingredienser sammen med de urter eller krydderier, som man ønsker at tilføje smag med, i en vakuumpose, som man herefter lægger i et vandbad.
Vakuumpakningen sikrer, at smagen bliver i maden, og vandbadet sikrer, at temperature er stabil under tilberedningen. Den kontrol, som metoden giver kokken for at styre temperaturen, åbner en lang række muligheder, når det kommer til madlavningen, og er en garanteret vej til et fantastisk måltid. 
 
Med metoden sous vide får man det optimale udbytte af ens råvarer, og det gør det muligt at bruge de lidt billigere og måske mere smagfulde udskæringer af kød, der bliver både saftige og møre. Med sous vide behøver man ikke være nervøs for fødevaresikkerheden, når man laver grillkylling, og det bliver lidt lettere at lave lækre og frysevenlige retter i hverdagen. Få kontrol over kvaliteten og imponer venner og familie med din madlavning med GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling.  
 

Eksklusiv medlemspris 188 kr
Medlemspris 197 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Normalpris 279 kr
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Spar 91 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.849 anmeldelser på
GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling giver læseren en grundig introduktion til sous vide. Sous vide er en måde at tilberede mad på, hvor man tilbereder ingredienserne i et vandbad. Det har længe været en populær måde at lave mad blandt professionelle kokke. 
 
Den danske opfinder og ph.d. i kemi har ved hjælp af sin faglighed med bogen bragt det ellers avancerede sous vide køkken ned på et mere brugbart plan, der er lettere at gå til. I de seneste år har sous vide fundet vej ind i flere og flere danske køkkener. Og det er med god grund – med sous vide laver man mad i den bedste kvalitet, og kødet er mørt, hver gang.
 
Sous vide er fransk, og det betyder ”under vakuum”. Med denne metode vakuumpakker man nemlig sine ingredienser sammen med de urter eller krydderier, som man ønsker at tilføje smag med, i en vakuumpose, som man herefter lægger i et vandbad.
Vakuumpakningen sikrer, at smagen bliver i maden, og vandbadet sikrer, at temperature er stabil under tilberedningen. Den kontrol, som metoden giver kokken for at styre temperaturen, åbner en lang række muligheder, når det kommer til madlavningen, og er en garanteret vej til et fantastisk måltid. 
 
Med metoden sous vide får man det optimale udbytte af ens råvarer, og det gør det muligt at bruge de lidt billigere og måske mere smagfulde udskæringer af kød, der bliver både saftige og møre. Med sous vide behøver man ikke være nervøs for fødevaresikkerheden, når man laver grillkylling, og det bliver lidt lettere at lave lækre og frysevenlige retter i hverdagen. Få kontrol over kvaliteten og imponer venner og familie med din madlavning med GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling.  
 

Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 148
ISBN-13: 9788740609257
Indbinding: Hardback
Udgave: 1
ISBN-10: 8740609251
Udg. Dato: 2 jun 2016
Længde: 22mm
Bredde: 173mm
Højde: 243mm
Oplagsdato: 16 jun 2021
Forfatter(e): Peter Friehling
Forfatter(e) Peter Friehling


Kategori Kogebøger: hovedretter


Sprog Dansk


Indbinding Hardback


Sider 148


Udgave 1


Længde 22mm


Bredde 173mm


Højde 243mm


Udg. Dato 2 jun 2016


Oplagsdato 16 jun 2021

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77
LYDBOG
Tøbrud
Arne Dahl
3 anmeldelser
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 209

kr 299
Normalpris
kr 218
Medlemspris
SPAR
kr 90
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 300
Normalpris
kr 209
Medlemspris
SPAR
kr 101
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 99

kr 99
Normalpris
kr 99
Medlemspris
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 299
Normalpris
kr 209
Medlemspris
SPAR
kr 100
HÆFTET
Eksklusiv medlemspris kr 104

kr 104
Normalpris
kr 104
Medlemspris
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 210

kr 269
Normalpris
kr 216
Medlemspris
SPAR
kr 59
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 119

kr 149
Normalpris
kr 122
Medlemspris
SPAR
kr 30
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (FYSISK BOG)
Eksklusiv medlemspris kr 40

kr 40
Normalpris
kr 40
Medlemspris
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 105

kr 120
Normalpris
kr 107
Medlemspris
SPAR
kr 15
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 250
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 78
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 189

kr 280
Normalpris
kr 198
Medlemspris
SPAR
kr 91
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 208

kr 299
Normalpris
kr 217
Medlemspris
SPAR
kr 91
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 149

kr 249
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 100
Vi anbefaler også
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 226

kr 299
Normalpris
kr 233
Medlemspris
SPAR
kr 73
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 290

kr 399
Normalpris
kr 301
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 184

kr 229
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 197
Normalpris
kr 175
Medlemspris
SPAR
kr 25
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 196

kr 249
Normalpris
kr 201
Medlemspris
SPAR
kr 53
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 151

kr 179
Normalpris
kr 154
Medlemspris
SPAR
kr 28
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 196

kr 249
Normalpris
kr 201
Medlemspris
SPAR
kr 53
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 184

kr 249
Normalpris
kr 191
Medlemspris
SPAR
kr 65
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 122

kr 175
Normalpris
kr 127
Medlemspris
SPAR
kr 53
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 111

kr 139
Normalpris
kr 114
Medlemspris
SPAR
kr 28
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 100

kr 143
Normalpris
kr 104
Medlemspris
SPAR
kr 43
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 99

kr 99
Normalpris
kr 99
Medlemspris
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13