Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Pigen under træet

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 240 kr
Spar 91 kr
149 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
240 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
På Bornholm findes liget af skolepigen Susan, der forsvandt sporløst under en lejrskoletur i 1995. Liget har ligget gemt i en klippesprække i Ekkodalen under et myldrende dække af insekter. 

Camilla Lind er tilbage på kriminalredaktionen på Morgenavisen og insisterer på at optrevle, hvad der egentlig skete, dengang Susan forsvandt. Da Camilla opsøger Susans gamle klassekammerat, Pia, for at få mere at vide, finder hun en familie knuget af sorg, fordi Pia samme morgen er gået i Dyndet og har druknet sig. Louise Rick er på orlov fra sit job i Drabsafdelingen og er i utide blevet kaldt hjem fra sin jordomrejse, efter hendes bror har forsøgt at begå selvmord. Han er sønderknust, fordi hans kone, Trine, igen har forladt ham og deres to små børn. 

Louise prøver at hjælpe sin bror med at finde Trine, som ikke har givet lyd fra sig, siden hun forlod hjemmet. I sin søgen blandt Trines ting finder Louise et gammelt klassebillede, og det går op for hende, at Trine i sin tid gik i klasse med Susan og Pia og var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt … 

Om forfatteren:
Sara Blædel er journalist og debuterede i 2004 med den første bog om kriminalassistent Louise Rick. Pigen under træet er den tiende bog i serien, og undervejs er Sara Blædel fire gange kåret af læserne som danskernes yndlingsforfatter. I 2014 modtog Sara Blædel boghandlernes fornemme pris, De Gyldne Laurbær, for romanen Kvinden de meldte savnet. Hendes bøger er solgt i mere end to en halv million eksemplarer og er under udgivelse i 38 lande.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740056341
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740056341
Indbinding:
Hæftet
Sider:
320
Udg. Dato:
19 dec 2019
Oplagsdato:
19 dec 2019
Udgave:
3
Dimensioner:
B: 147mm H: 221mm D: 26mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Pigen under træet
Sara Blædel
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
3 boganmeldelser
Af Fru Holm_Holm den 23. maj 2020
Virkelig velskrevet, utrolig spændene og tragisk fortælling, en af de bedste i hele serien. 3 kvinder, hvor af 2 forsvinder og en begår selvmord. Men hvorfor, hvad er det for en hemmelighed, de har sværget at tage med sig i graven? Mona er noget for sig selv, men hun ved mere end de flest og det, kan være svært at håndtere. En klasse er på lejrtur på Bornholm og som de fleste gange, er der problemer i pige gruppen. Louises bror Mikkel, er ved at blive hængt op på sin kone Trines forsvinden og den suppedas, skal hun selvfølgelig, hjælpe med at redde ham ud af, som efterforsker på orlov. Camillas søn Markus er ved at være voksen, men er Camilla klar til det?

Af Hbckrea den 26. februar 2020
Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det....at Louise Rick har ligget i dvale. Et kært og dejligt gensyn som efterlader en i et ønske om endnu mere. Sara Blædel er bare bedst hvad enten det drejer sig om Ilka eller Louise.

Af Mulle den 29. januar 2020
Selvom Sara Blædel har været væk fra Louise Rick i nogle år, så er hun vendt virkelig skarpt tilbage. Sikke et comeback. Mange folkeskoler har været på Bornholm, så jeg er sikker på, at rigtig mange vil kunne nikke genkendelse til ting, Sara beskriver på Bornholm på. Læs den - du vil ikke fortryde.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage