Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo

Sous vide i dit eget køkken

Sous vide i dit eget køkken

"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledning... læs mere
Vælg format: Hvad er forskellen
Spar 25 kr
124 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Lavere fragtpriser.
149 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: Download straks efter køb
90 dages returret
Smugkig i bogen
Anmeld bogen

Beskrivelse af Sous vide i dit eget køkken

Bogen SOUS VIDE I DIT EGET KØKKEN er skrevet af Karsten Tanggaard. En ideel grundbog med masser af inspiration og ny viden til både begyndere og erfarne brugere af sous vide.
 
Uanset om du er begynder med sous vide eller er en erfaren bruger, så kan du have stor gavn af bogen SOUS VIDE I DIT EGET KØKKEN. Her er trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits for begynderen - og er du en avanceret bruger, finder du mere end 300 tid/temperatur-kombinationer at vælge imellem. Alle er gennemtestet og beskrevet, hvad angår resultatets udseende, smag og tekstur. I bogen kan du også læse om, hvordan du kan bruge sous vide både til hverdag og fest. Og du finder vejledning i, hvordan en opskrift tilpasses, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det.
 
Sous vide kan bringe det allerbedste frem i hverdagsretter som for eksempel kyllingebryst, burger, laks, skinke, flæskesteg, torsk, asparges, rabarber. Skal du tilberede festmad til mange gæster, er sous vide også helt perfekt. Resultatet er mør og saftig mad, som smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den tilberedes skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
 
Din hverdag bliver lettere med sous vide. Du kan tilberede maden i god tid, eventuelt dage i forvejen, og så lave den færdig på bare 5-10 minutter. Og selvom maden er hurtigt tilberedt, er den stadig sund, saftig og velsmagende. Til de billigere udskæringer er sous vide særdeles velegnet, da de bliver møre og velsmagende.

Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711791011
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711791012
Format:
ePub
Sider:
201
Udg. Dato:
1 jun 2017
Oplagsdato:
1 jun 2017
Boganmeldelser · Sous vide i dit eget køkken
Karsten Tanggaard
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser