plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Prismatch på alle varer
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Grundbogen i sous vide

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 284 kr
Spar 50 kr
234 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

284 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling giver læseren en grundig introduktion til sous vide. Sous vide er en måde at tilberede mad på, hvor man tilbereder ingredienserne i et vandbad. Det har længe været en populær måde at lave mad blandt professionelle kokke. 
 
Den danske opfinder og ph.d. i kemi har ved hjælp af sin faglighed med bogen bragt det ellers avancerede sous vide køkken ned på et mere brugbart plan, der er lettere at gå til. I de seneste år har sous vide fundet vej ind i flere og flere danske køkkener. Og det er med god grund – med sous vide laver man mad i den bedste kvalitet, og kødet er mørt, hver gang.
 
Sous vide er fransk, og det betyder ”under vakuum”. Med denne metode vakuumpakker man nemlig sine ingredienser sammen med de urter eller krydderier, som man ønsker at tilføje smag med, i en vakuumpose, som man herefter lægger i et vandbad.
Vakuumpakningen sikrer, at smagen bliver i maden, og vandbadet sikrer, at temperature er stabil under tilberedningen. Den kontrol, som metoden giver kokken for at styre temperaturen, åbner en lang række muligheder, når det kommer til madlavningen, og er en garanteret vej til et fantastisk måltid. 
 
Med metoden sous vide får man det optimale udbytte af ens råvarer, og det gør det muligt at bruge de lidt billigere og måske mere smagfulde udskæringer af kød, der bliver både saftige og møre. Med sous vide behøver man ikke være nervøs for fødevaresikkerheden, når man laver grillkylling, og det bliver lidt lettere at lave lækre og frysevenlige retter i hverdagen. Få kontrol over kvaliteten og imponer venner og familie med din madlavning med GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling.  
 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740609257
Forlag:
Turbine
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740609251
Indbinding:
Hardback
Sider:
148
Udg. Dato:
2 jun 2016
Oplagsdato:
8 feb 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 173mm H: 243mm D: 22mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK