Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage. Abonnementet løber indtil du opsiger det. Afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage. Abonnementet løber indtil du opsiger det. Afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,7 stjerner på Trustpilot

Grundbogen i sous vide

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 279 kr
Spar 43 kr
236 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

279 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling giver læseren en grundig introduktion til sous vide. Sous vide er en måde at tilberede mad på, hvor man tilbereder ingredienserne i et vandbad. Det har længe været en populær måde at lave mad blandt professionelle kokke. 
 
Den danske opfinder og ph.d. i kemi har ved hjælp af sin faglighed med bogen bragt det ellers avancerede sous vide køkken ned på et mere brugbart plan, der er lettere at gå til. I de seneste år har sous vide fundet vej ind i flere og flere danske køkkener. Og det er med god grund – med sous vide laver man mad i den bedste kvalitet, og kødet er mørt, hver gang.
 
Sous vide er fransk, og det betyder ”under vakuum”. Med denne metode vakuumpakker man nemlig sine ingredienser sammen med de urter eller krydderier, som man ønsker at tilføje smag med, i en vakuumpose, som man herefter lægger i et vandbad.
Vakuumpakningen sikrer, at smagen bliver i maden, og vandbadet sikrer, at temperature er stabil under tilberedningen. Den kontrol, som metoden giver kokken for at styre temperaturen, åbner en lang række muligheder, når det kommer til madlavningen, og er en garanteret vej til et fantastisk måltid. 
 
Med metoden sous vide får man det optimale udbytte af ens råvarer, og det gør det muligt at bruge de lidt billigere og måske mere smagfulde udskæringer af kød, der bliver både saftige og møre. Med sous vide behøver man ikke være nervøs for fødevaresikkerheden, når man laver grillkylling, og det bliver lidt lettere at lave lækre og frysevenlige retter i hverdagen. Få kontrol over kvaliteten og imponer venner og familie med din madlavning med GRUNDBOGEN I SOUS VIDE af Peter Friehling.  
 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740609257
Forlag:
Turbine
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740609251
Indbinding:
Hardback
Sider:
148
Udg. Dato:
2 jun 2016
Oplagsdato:
8 feb 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 173mm H: 243mm D: 22mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Grundbogen i sous vide
Peter Friehling
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele