Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Anne Hjernøes bøger

Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok - og kendt som tv-kok fra en lang række madprogrammer som AnneMad og Frilandshaven - og hele verden rundt sammen med sin gode ven Anders Agger. Hun har sit eget firma AnneMad, der beskæftiger sig med tv-produktion, kogebøger, udvikling af opskrifter, artikelskrivning, foredrag, workshops mm. 

af

- d. 29. juni 2022

Anne Hjernøe er forfatter til en perlerække af fantastiske kogebøger, fyldt med gode råvarer og spændende smagssammensætninger og med en særlig kærlighed for det spanske og amerikanske køkken. Hendes mange opskrifter er præget af glæden ved at få smage og ingredienser til at spille sammen, så retten får en skøn sammensætning. Opskrifterne er ofte nemme at lave, og de er typisk fyldt med friske salater, krydderurter og skønne krydderier, der tilsammen udfordrer sanserne.

I 2019 udkom hendes første livsstilsbog, Stærk, let og mæt, hvori hun beskriver, hvordan hun selv tabte 20 kg. på et år, og guider læserne til at gøre hende kunsten efter. Bogen og dens efterfølgere har opnået stor popularitet, og Anne Hjernøe er vel nærmest blevet danskernes nye livsstilsguru.

Du kan finde alle Anne Hjernøes bøger her med de nyeste øverst:

 

Stærk overgang (2022)

 

Spis dig stærk, let og mæt (2021)

 

Ligevægt - Stærk, let og mæt (2020)

 

Stærk, let og mæt (2019)

 

Annes søde syltebog (2019)

 

Politikens bog om kryddersnaps (2018)

 

Sunde salater (2015)

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner