Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Disse bøger skal du læse i oktober

I oktober måned bliver det for alvor efterår; bladene falder af træerne, temperaturen daler, og det er tid til at krybe sammen i sofaen med en god bog. Heldigvis er oktober fyldt med nye fantastiske bogudgivelser, og der er en ny bog for enhver smag. Bliv inspireret lige her i vores oktoberanbefalinger.

af

- d. 28. september 2021

1. Imperiet (Ravn-serien nr. 7) - Michael Katz Krefeld

Imperiet (Ravn-serien nr. 7) er syvende selvstændige bind i serien om kriminalbetjenten og privatdetektiven Thomas 'Ravn' Ravnsholdt. Han bor sammen med sin hund Møffe, en engelsk bulldog, på sin båd i Christianshavn. Serien følger Ravn, når han rykker ud som privatdetektiv. Gribende og nervepirrende kommer han tæt på trafficking og korruption, dommedagssekter og levn fra DDR-tiden.

De andre bind i serien er: Afsporet, Savnet, Sekten, Dybet, Pagten og Skytsengel.

Imperiet (Ravn-serien nr. 7) af Michael Katz Krefeld udkommer den 9. oktober 2021 og kan købes her:

 

2. Linse og Didde - Michael Holbek

Linse og Didde - møgkællinger har det sjovere tager læseren med ind i et hjertevarmt til-verdens-ende-venskab, hvor folkekære Linse og Didde udveksler historier om mænd, sex og kærlighed samt børn, skønhed og bryster. Og bogen bringer læserne om bag kulisserne, når de optager Familien fra Bryggen, der i år runder sæson 20 på TV3. Bogen er skrevet i samarbejde med Michael Holbek, der også har skrevet Linses andre bøger.

Bogen om Linse og Didde udkommer den 14. oktober 2021 og kan købes her:

 

3. Det falske vidne - Karin Slaughter

Det falske vidne er en ny gribende stand alone thriller fra Karin Slaughter. Leigh Collier og hendes søster Callie er ikke dårlige mennesker - men en nat for mere end to årtier siden gjorde de noget ganske forfærdeligt. Flere år senere har Leigh besluttet sig for at glemme alt om den nat og er blevet en succesrig advokat - lige indtil hun påtager sig en ny klient. For klienten ved sandheden om, hvad der skete for 23 år siden. Og medmindre de stopper ham, vil han flå deres liv fra hinanden... 

Det falske vidne af Karin Slaughter udkommer den 5. oktober 2021 og kan købes her:

 

4. Forsvundet i mørket - Elly Griffiths

Forsvundet i mørket er niende selvstændige bind i Elly Griffiths’ populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway. I en gammel underjordisk tunnel under Norwich finder man knogler fra et menneskeskelet. Da Ruth Galloway undersøger dem, opdager hun, at de ikke som forventet stammer fra middelalderen. Det viser sig, at de for nylig er blevet kogt og gravet ned.

De andre bind i serien er: Pigen under jorden, Løgnens hus, Huset på klippen, Døden på museet, Det tavse vidne, De udstødte, Stemmer fra graven og Kvinden i blåt.

Forsvundet i mørket af Elly Griffiths udkommer den 13. oktober 2021 og kan købes her:

 

5. Efter åndemaneren - Kim Leine

Efter åndemaneren af Kim Leine er en ny dramatisk beretning om Danmark og Grønland i 1883. Den udspiller sig i en lille bygd i Vestgrønland, de barske landskaber i Østgrønland og et København i forfald. Det er en fortælling om grønlændere og danskere, om bedrag og begær, om jagten på frihed og kampen for at slippe fra den sociale arv. 

Efter åndemaneren af Kim Leine udkommer den 28. oktober 2021 og kan købes her:

 

6. Strik på budget - Kristine Sloth

Strik på budget af den kendte influencer Kristine Sloth er en fed strikkebog til unge med nemme opskrifter. Bogen indeholder et udvalg af Kristine Sloths mest populære opskrifter fra yarnjunkies.dk samt helt nye opskrifter udviklet specielt til bogen. Opskrifterne er mærket efter sværhedsgrad, og der er både opskrifter til den absolutte nybegynder og til den lidt mere øvede strikker, der er klar til at kaste sig ud i lidt mere udfordrende projekter.  

Strik på budget af Kristine Sloth udkommer den 29. september 2021 og kan købes her:

 

7. I ruiner - Morten Pape

I ruiner af Morten Pape er en stort anlagt roman om fortielser og dermed samtykker – i alle afkroge af familien, lokalt og på verdensplan. Bogen berører nogle af nutidens helt store emner som folkemord og finanskrise, et dysfunktionelt nødhjælps-system, et presset Europa og kernefamiliens sammenbrud.  

Bogen er den episke afslutning af Morten Papes Amager-trilogi. De to første bind er Planen og Guds bedste børn

I ruiner af Morten Pape udkommer den 7. oktober 2021 og kan købes her:

 

8. Pigen i labyrinten - Guillaume Musso

Pigen i labyrinten er en ny spændingsroman af Guillaume Musso, der er Frankrigs bedst sælgende forfatter. Her leger han med grænserne mellem virkelighed og fiktion, forfatterens magt og litteraturens betydning. "En dag i april forsvandt min treårige datter, Carrie, mens vi legede skjul i min lejlighed i Brooklyn." Sådan begynder historien om Flora Conway, en meget berømt forfatter. Der er ingen forklaring på Carries forsvinden, og da politiet stopper efterforskningen, forsætter Flora på egen hånd.

Pigen i labyrinten af Guillaume Musso udkommer den 5. oktober 2021 og kan købes her:

 

9. Livsstil er en livsstil - Anders Matthesen

Livsstil er en livsstil deler Anders Matthesens generøst ud af sin helt egen hverdagsspiritualitet – og ALLE kan være med. Her er en anderledes guide til at blive lykkelig! Anders Matthesen har formået at gøre sin hobby til sin levevej og forvandle livet til sin legeplads, og i denne bog tager han dig under sine kærlige vinger og guider dig på rette kurs med sine helt unikke værktøjer og spøgefulde guldkorn. 

Anders Matthesen er blandt meget andet manden bag de populære børnebøger Ternet Ninja og Ternet Ninja 2.

Livsstil er en livsstil af Anders "Anden" Matthesen udkommer den 7. oktober 2021 og kan købes her:

 

10. Sigurd fortæller om naturvidenskab - Sigurd Barrett

Med Sigurd fortæller om naturvidenskab har Sigurd Barrett skabt et unikt bogværk, som fortæller om naturvidenskab på en måde, så hele familien kan være med. Vi skal både høre om Jordens opståen, om solsystemet, om dinosaurer og om videnskabsmænd, der gør store opdagelser – ind imellem helt tilfældigt. Om naturlove, om rumrejser, om sorte huller, om stjerner, om kroppen og om klimaet. Målgruppen er 5-100 år, og der er sange og film til hvert enkelt af bogens 16 kapitler, som alle nemt kan tilgås på mobiltelefonen via de fortrykte QR-koder.

I serien findes også både spillet Sigurds naturvidenskab på spil, aktivitetsbogen Sigurd fortæller om naturvidenskab og sangbogen Sigurds sange om naturvidenskab. Sigurd Barrett er desuden kendt for de mange tidligere bøger i serien Sigurd fortæller... Fx Sigurd fortæller om de nordiske guder, Sigurd fortæller Danmarkshistorie og Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr.

Sigurd fortæller om naturvidenskab af Sigurd Barrett udkommer den 27. oktober 2021 og kan købes her:

 

11. Vinterkogebog - Timm Vladimir

Vinterkogebog – God mad til årets kolde måneder deler Timm Vladimir ud af sine bedste opskrifter til den mørke tid. Med over 140 opskrifter er Vinterkogebog den ultimative kogebog til dig, der elsker lækker mad til alle lejligheder, både de hurtige retter til familien på travle hverdage og langsomme simreretter, der passer sig selv. Mange af opskrifterne kommer fra Timm Vladimirs egen familie.   

Vinterkogebog af Timm Vladimir udkommer den 5. oktober 2021 og kan købes her:

 

12. Jorden under min mors fødder - Zeinab Mosawi og Sanne Gram

I Jorden under min mors fødder følger vi Zeinab Mosawi, som har taget tørklædet af for at leve et teenageliv som hendes veninders. Som 16-årig bliver hun derfor sendt på en ufrivillig genopdragelsesrejse hos sin familie i Irak. Efter fem måneder i Irak lykkedes det hende at flygte hjem til Danmark. Forholdet til forældrene er ødelagt. Men langsomt får mor og datter kontakt til hinanden igen. Zeinab brænder inde med en masse spørgsmål til sin mor, som hun skal finde svar på. For hun vil forstå sin mors handlinger og hele det dybe sår i relationen til sin mor. 

Zeinab Mosawi har tidligere skrevet bestselleren Himlen over min fars tag, som foregår før Jorden under min mors fødder.

Jorden under min mors fødder af Zeinab Mosawi og Sanne Gram udkommer den 22. oktober og kan købes her:

 

13. Nattens børn - Camilla Läckberg

Nattens børn er en heftig stand-alone krimi fra Camilla Läckberg til dem, der elskede Nådesløse kvinder. En historie om forræderi, hævn og om at gå glip af det eneste, der betyder noget - kærlighed. Max, Martina, Liv og Anton fejrer nytår i en stor, luksuriøs villa ved en sø uden for Stockholm. De er bedste venner men bærer også mørke hemmeligheder, som de ikke deler med nogen, ikke engang hinanden. Men denne aften starter de et spil, og langsomt begynder sandhederne at sive ud. Og det får fatale konsekvenser. 

Nattens børn af Camilla Läckberg udkommer den 28. oktober og kan bestilles her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner