Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage380
blogImage380

Flere nye bøger i efteråret

Glæd dig til fire nye bøger i efteråret – forudbestil dem til en yderst attraktiv pris i denne uge. Fra mandag til torsdag vil de hver især indtage pladsen som et helt særligt dagens tilbud til kun 99 kr.

af

- d. 31. august 2018

Efteråret har ramt Danmark med et brag, og den varme sommer er forsvundet meget pludseligt. De kølige mørke regnfulde aftner er over os, og havens møbler er skiftet ud med sofaen – i hvert fald hjemme hos os.

Jeg er selv et menneske, som i februar længtes efter foråret og sommerens lys, men samtidig elsker jeg også, når efteråret rammer med flotte farver i naturen og muligheden for fordybelse og ro indendørs.

Når man er en bogelsker, som jeg selv, er fordybelse lig med at læse bøger, og efteråret er heldigvis fyldt med fantastiske nyheder. Jeg har tidligere lavet en anbefaling til efterårets nyheder, meeen jeg glemte nogle, så I får lige lidt ekstra anbefalinger.

De fire bøger, som jeg anbefaler, vil hver især være dagens tilbud i denne uge og kommer til at koste kun 99 kr. Prisen gælder kun den pågældende dag – fra mandag til torsdag. Da disse bøger er A-titler, kan du være begrænset i, hvor mange du kan købe/forudbestille til særprisen, da du maks. kan købe 3 A-titler inden for 30 dage - og kun én af hver titel. 

Jeg garanterer, at bøgerne ikke bliver lige så billige igen i 2018, så det er med at få fingre i favoritten nu eller købe julegaven på forhånd.

God læselyst 🙂

Mandag - Vi kunne alt af Merete Pryds Helle

Vi kunne alt er den selvstændige forlængelse af bestselleren, Folkets skønhed. For alle os, der var vilde med Folkets Skønhed, er denne bog især et must, men den kan helt sikkert også give jer andre en god læseoplevelse.

Tirsdag – Smaragdsliberen af Anne-Cathrine Riebnitzsky

En anden af mine yndlingsforfattere udkommer med endnu en bestseller, Smaragdsliberen, som handler om at vælge livet til. Riebnitzsky har tidligere skrevet bestselleren, Forbandede yngel.

Onsdag – Ghostwriter af Steffen Jacobsen

Et kært gensyn venter, når 5. bind i serien om Michael Sander og Lene Jensen udkommer.

Torsdag – Min Historie af Michelle Obama

Jeg finder stærke kvinder fascinerende og inspirerende, og derfor glæder jeg mig enormt meget til denne bog. Historien om en af vor tids mest inspirerende og ikoniske kvinder, skrevet af hende selv.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner