Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Anbefalede bøger i April
Anbefalede bøger i April

Anbefalede bøger i april

April står i krimiens tegn, og i denne måned vil jeg gerne anbefale tre krimier, du kan læse, imens du glæder dig til den store Krimimesse i Horsens. Jeg vil også sætte mig ud i en solstråle i haven og dykke ned i en fortælling om tre seje kvinder og en tankevækkende bog om teknologiens påvirkning. 

af

- d. 01. april 2019

Det gyldne bur af Camilla Läckberg 


Jeg har fået lov til at smuglæse lidt i Det gyldne bur, og hvis du også er krimifan, kan du godt glæde dig til at få fingre i den! Det er første bog i en helt ny serie af den svenske krimidronning, og denne gang følger vi hovedpersonen Faye i hendes kamp for at tage magten over sit eget liv og finde sin forsvundne datter. Jeg kan ikke vente med at læse den færdig. 
 
Det gyldne bur udkommer den 5. april, og du kan selvfølgelig forudbestille den allerede nu på Plusbog.dk. 
 
 
 
 

De levende og de døde af Nele Neuhaus 


Den 5. april udkommer De levende og de døde skrevet af tyske Nele Neuhaus. Krimibølgen raser også i Tyskland, og jeg kan virkelig anbefale Neuhaus’ bøger. Bogen er hendes fjerde krimi på dansk. Den handler endnu en gang om makkerparret Pia Kirchhoff og Oliver Bodensteins arbejde for retfærdighed – denne gang kommer de på sporet af en dyb menneskelig tragedie. Jeg glæder mig til at finde ud af, om retfærdigheden sejrer til sidst.
 
 

 

Offline af Imran Rashid og Søren Kenner

 
Jeg har længe glædet mig til Imran Rashids opfølger til Sluk fra 2017. Imran er min ven, og han er utrolig inspirerende på alle måder. Hans nye bog hedder Offline og udkommer den 11. april. Selvom jeg er begejstret for de sociale medier og teknologiens mange muligheder, er jeg også bevidst om, hvor vigtigt det er med balance i vores moderne liv. Og med teenager børn i huset ved jeg, hvor meget de sociale medievaner fylder i hverdagen. Jeg ser frem til at lære endnu mere om, hvordan vores brug af sociale medier og smartphones påvirker os.  
 
 
 

Frit fald af Elsebeth Egholm 


I Elsebeth Egholms nyeste udgivelse følger vi den ansigtsblinde Rina. Bogen er efterfølgeren til Jeg finder dig altid og nummer to i serien om Rina. I Frit Fald bliver hun i jagten på en morder hvirvlet ind i et spind af vold, lånehajer og udnyttelse af kvinder. Man er konstant på hælene sammen med hende, for det er svært at gennemskue, hvem der er skurken, når man ikke kan genkende ansigter. En stor anbefaling herfra! 
 
 
 

Anne, Sanne og Lis af Jan Eriksen 


I slutningen af måneden udkommer bogen om tre af Danmarks største kvindelige musikpersonligheder Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, mange har ventet på. De tre seje kvinder har revolutioneret den danske musikscene, og jeg er nok ikke ene om at have sunget med på kæmpehittet ”Det er ikke det, du siger” og deres mange andre ørehængere. Det bliver virkelig interessant at få et indblik i den berømte trios liv og dynamik. 
 
Du kan gøre som jeg og allerede nu forudbestille Anne, Sanne og Lis her på Plusbog.dk. Så har du den i din postkasse som en af de første, efter den udkommer den 26. april. 
 
 
 
 
Jeg håber, du får en måned fyldt med dejlige læseoplevelser,
 
 
Med venlig hilsen 
Bogelsker & direktør  
Mia Wagner 
 
 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner