Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Månedens anbefalinger - 5 gode læseoplevelser
Månedens anbefalinger - 5 gode læseoplevelser

Anbefalede bøger i august

August er en måned fyldt med spændende bogudgivelser i mange forskellige genre. Blandt andet kan du glæde dig til en tankevækkende fortælling om taknemmelighed, en sjov bog om faderrollen, og så er Lisbeth Salander tilbage, når det sidste punktum bliver sat i Millenium-serien. 

af

- d. 01. august 2019

Mester Jakob af Emelie Schepp


Den 8. august udkommer femte del af svenske Emelie Schepps thrillerserie om Jana Berzelius, hvor anklageren endnu en gang må møde sin voldelige fortid, da to kvinder bliver fundet brutalt myrdet. Efterforskningen leder hende til en ung mand på en retsmedicinsk psykiatrisk afdeling, men manden vil ikke tale med hende. Kun én anden kan vinde hans tillid: Den farlige kriminelle Danilo Peña. Så hun ser ingen anden mulighed end at kontakte ham, og så tager fortællingen fart.. 

Du kan selvfølgelig forudbestille bogen her på Plusbog.dk


Hende der må dø af David Lagercrantz


Lisbeth Salander er endelig tilbage i David Lagercrantz tredje og sidste bog i Millenium-serien, der i alt består af seks bøger. I Hende der må dø væves hacking, DNA-forskningen og Himalayaekspeditioner sammen med politiske skandaler og hacking, og Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander står midt i orkanens øje. Du kan godt allerede nu begynde at glæde dig til en vild afslutning på mesterserien, Stieg Larsson begyndte! 

Hende der må dø udkommer den 22. august, og forudbestiller du den her på Plusbog.dk, får du den i hænderne på udgivelsesdagen. 


Her var en mand af Jeffrey Archer


Jeg er vild med Jeffrey Archers bøger, og derfor skyndte jeg mig også at sige ja tak, da jeg blev tilbudt at smuglæse lidt i hans nyeste bog Her var en mand. Det er det sidste bind i Clifton-Krøniken og altså afslutningen på fortællingen om Clifton- og Barrington-familiernes liv. Men Archer har stadig masser af overraskelser i ærmet, og der sker blandt andet store ting for Emma, da hun modtager et opkald fra en meget markant kvinde. Jeg kan slet ikke vente, til jeg får lov til at læse resten!

Hvis du glæder dig lige så meget som mig, kan du godt begynde nedtællingen til den 9. august. 


De taknemmelige af Delphine de Vigan


I De taknemmelige sætter Delphine de Vigan fokus på taknemmeligheden og alt det, vi har at være taknemmelige for. Bogen handler om den ældre kvinde Michka. Hun bor alene og har ingen familie, og da hun langsomt mister evnen til at tale, må hun erkende, at det bliver svært at klare sig på egen hånd. Hun kæmper dog for at blive i sit eget hjem og får hjælp af sin unge nabo Marie og talepædagogen Jérôme. Jeg glæder mig til at læse den bevægende historie. 

De taknemmelige udkommer den 22. august, og du kan forudbestille den lige her.  

 

Hvad enhver far bør vide af Thomas Skov


Supersjove Thomas Skov udkommer den 28. august med bogen Hvad enhver far bør vide. Og så kunne man jo godt tro ud fra titlen, at det er en bog, der kun er relevant for kommende fædre. Men faktisk giver den finurlige bog alle interesserede et sjovt og ærligt indblik i livet som far. I bogen fortæller Thomas Skov selv om sine tanker om at blive far, og så deler forskellige medlemmer af hans fædregruppe også gode råd, sjove situationer og erfaringer. Der er garanti for smil og nye perspektiver. Læs den! Jeg håber, du får en dejlig august med masser af gode læseoplevelser, 

Med venlig hilsen
Bogelsker & direktør
Mia Wagner 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner