Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Anbefalede bøger i juli

Juli betyder for mange sommerferie, og i denne måneds anbefalinger er der både gode læseoplevelser for barnlige sjæle, de historieglade og krimielskerne. Og så er der også en tankevækkende biografi til feriekufferten.

af

- d. 01. juli 2019

Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen


Så er drønsjove Anders Matthesen tilbage med endnu en skæg historie om den ternede ninja. Første bog om den rapkæftede figur fik store anmelderroser, og denne gang følger vi Aske og hele hans skøre familie på ferie til Thailand. Her skal han sammen med sin ninja-ven endnu en gang igennem store strabadser i kampen for retfærdighed. En genial bog til sommerferien, jeg er sikker på, vil få smilet frem hos både børn og voksne. 

De forsvundne roser af Martha Hall Kelly

Der er noget helt særligt over historiske romaner. De mest vellykkede af slagsen kan få dig til at føle dig suget tilbage til en helt anden tid. De forsvundne roser er sådan en. Her føler man sig som læser tryllet tilbage til 1914. Her følger vi de to veninder amerikanske Eliza og russiske Sofyas skæbne på hver deres side af Atlanterhavet i en periode, hvor revolutionen i Rusland på kort tid ændrer det verdensbillede, de har kendt indtil nu. En varm anbefaling herfra. Min mor var besat af Peter Øvig Knudsen


Min mor var besat
er skrevet af Peter Øvig Knudsen og skildrer, hvordan det er at være barn af en psykisk syg forælder. I forbindelse med sin mors død besluttede Øvig Knudsen sig for at skrive en bog om hende. Han søgte aktindsigt i hendes journaler og talte med mennesker, der havde kendt hende, i håbet om at finde årsagen til hendes mange depressioner. Undervejs i processen blev han så påvirket, at han selv blev indlagt med en svær depression. En tankevækkende beretning om at ændre sit syn på psykisk sygdom og psykiatri. Mød mig i paradis af Heine Bakkeid


Norge har fået endnu en stjerne-krimiforfatter: Heine Bakkeid tog de fleste læsere med storm med krimidebuten Jeg vil savne dig i morgen, og nu er anden bog i serien klar. Bogen har fået titlen Mød mig i paradis og handler igen om den tidligere forhørsleder Thorkild Aske. Han skal hjælpe krimiforfatteren Milla Lind med at researche til hendes kommende bog, efter hendes tidligere konsulent er blevet dræbt under researchen. Og det bliver hurtigt endnu mere uhyggeligt.. 

Er du blevet nysgerrig finder du den lige her på Plusbog.dk til en god pris. 

 

Sebastians store quiz om dyr af Sebastian Klein


Hvis du og dine børn har lyst til at tilegne jer lidt ny viden her i sommerferien, samtidig med I hygger jer med en sjov quiz, er Sebastians store quiz om dyr lige en bog for jer. Her har dyreelskeren Sebastian Klein samlet 1000 dyrespørgsmål inden for 100 forskellige kategorier, så der skal nok være én ting eller to, I ikke vidste i forvejen. I får uddybende svar på hvert spørgsmål, så I tager ikke bare smil, men også ekspertviden med jer fra tiden med bogen. En dejlig sommerferiebeskæftigelse! 
Med ønsket om den bedste sommer fyldt med solskin, is og skønne læseoplevelser!


Med venlig hilsen

Bogelsker & direktør
Mia Wagner  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner