Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Mias anbefalinger i juni
Mias anbefalinger i juni

Anbefalede bøger i juni

Juni er fyldt med spændende bogudgivelser! Der er både spændende krimier og altopslugende romantiske fortællinger på vej – så der er rig mulighed for at få sikret en masse gode læseoplevelser til sommerferien.  

af

- d. 01. juni 2019

Kniv af Jo Nesbø 

 
Så er Jo Nesbø tilbage med 12. bind i serien om Harry Hole. Det er gået virkelig dårligt for drabsefterforskeren siden sidst, og fortællingen bliver skudt i gang med, at Hole vågner efter en druktur smurt ind i blod – som ikke er hans eget. Herefter begynder den farlige jagt på en fortidsfjende. Jeg har fået lov til at smuglæse lidt, og jeg forudser, den bliver svær at lægge fra sig!
 
Kniv udkommer d. 6. juni, og du kan allerede nu forudbestille den lige her på Plusbog.dk.
 
 
 

Offer 2117 af Jussi Adler-Olsen

 
Hvis du, lige som jeg, er Afdeling Q-fan, kan du godt begynde at glæde dig til d. 14. juni. Her udkommer nemlig Offer 2117, der er den 8. bog i Jussi Adler-Olsens serie. I bogen kan vi se frem til endelig at lære lidt mere om Carl Mørcks hjælper Assads fortid. Hvordan er han blevet, som han er, og hvilke hemmeligheder gemmer sig bag den humoristiske facade? Det glæder jeg mig til at finde ud af.
 
Forudbestil Offer 2117 her på Plusbog.dk – så lander den i din postkasse på udgivelsesdagen. 
 
 
 

Et rigtig liv af Katrine Marie Guldager

 
Juristen Filips farmor sagde engang til ham, at det vigtigste valg i livet ikke er arbejde, men derimod hvem man vælger at gifte sig med. Men hvordan vælger man så lige det? Det handler Katrine Marie Guldagers Et rigtigt liv om. Bogen tager os med i Filips jagt på kærlighed og familie i en verden præget af forpligtelser og forventninger. Læs den og bliv revet med – det blev jeg!
 
 
 

Huset i Buckley Street af Marcia Willet

 
Bestsellerforfatter Marcia Willet er klar med en ny roman. Den hedder Huset i Buckley Street, og handlingen udspiller sig i den lille kystby Salcombe i England. Temaet i bogen er alle de nye muligheder, der opstår, når noget andet slutter, og de tre hovedpersoner Cara, Cosmo og Sam bliver i den grad klar over, at når noget er forbi, venter noget nyt lige om hjørnet.
 
Huset i Buckley Street kan forudbestilles til en god pris på Plusbog.dk og udkommer d. 20. juni. 
 
 
 

Et mørke iblandt os af Mari Jungstedt

 
Den 21. juni lander krimidronningen Mari Jungstedt nye krimi Et mørke iblandt os. Den glæder jeg mig til. Det er den 14. bog i Gotland-serien, og der er garanti for uhyggelige overraskelser, når det er Jungstedt, der står bag. Denne gang begynder historien med, at den vellidte kroejer Tobias Strøm findes dræbt i strandkanten. En oplagt bog til dig, der gerne vil have en krimi med i sommerferiekufferten.
 
Hvis du også glæder dig til Mari Jungstedts nye krimi, kan du forudbestille den her.
 
 
 

Tilstå af Colleen Hoover

 
Kærlighedsromanen Tilstå glæder jeg mig virkelig til at få fingrene i. Den vandt Goodreads Choice Award i 2015, og nu kommer den endelig på dansk. Det er en historie om en ung målrettet kvinde, der giver slip på kontrollen, tager en chance og følger sit hjerte. Langsomt finder hun dog ud af, at hendes nye kærlighed gemmer på store hemmeligheder.
 
Tilstå udkommer d. 20. juni. Du kan forudbestille den her på Plusbog.dk.
 
 
 
Jeg håber, du får en masse gode læseoplevelser og en skøn måned,   
 
Med venlig hilsen
Bogelsker & direktør
Mia Wagner 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner