Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Anbefalede bøger i oktober

Når regnen trommer mod ruden, er der ikke noget bedre end at sætte sig til rette i stuen med en varm kop the og en god bog. Hvis du også har lyst til lidt efterårsfordybelse, anbefaler jeg dig i denne måned både spændingsfyldte romaner, finurlige fortællinger og en hjertevarm biografi.

af

- d. 01. oktober 2019

Jeg bliver ældre – og det gør ik’ noget af Linse Kessler og Michael Holbek

 
Linse Kesslers nye bog er en fortælling om at leve livet fuldt ud midtvejs i livet. Et skønt budskab, som skinner igennem alle Brygge-dronningens anekdoter. Vi hører blandt andet om, hvordan hun sidste år førte sin livsdrøm ud i livet, da hun tog til Spanien og åbnede sin egen bed & breakfast, og det er helt tydeligt, at hun har taget et aktivt valg om at springe ud i mange nye eventyr. En bog, der varmer om hjertet. 
 
Du kan komme tættere på Linse Kessler, når hendes biografi udkommer den 29. oktober. Skal du have fingrene i den på udgivelsesdagen, kan du allerede nu forudbestille den til en god pris her på Plusbog.dk.
 
 

Skytsengel af Michael Katz Krefeld

 
Var du også vild med de første fem bind i Michael Katz Krefelds Ravn-serie? Så kan du glæde dig til den 31. oktober, hvor det sjette bind Skytsengel udkommer. I serien følger vi kriminalbetjenten Thomas ”Ravn” Ravnsholdt og hans bulldog Møffe. Denne gang vender Ravn hjem til Christianshavn, og en af hans nære venner er blevet hårdt medtaget efter et skudattentant i Frelserkirken. Ravn går hurtigt i gang med at grave i episoden med ønsket om at nå at stoppe gerningsmanden, inden han slår til igen, og massevis af uskyldige mennesker vil blive ramt.  
 
Skytsengel lander den 31. oktober.
 
 

Hvor flodkrebsene synger af Delia Owens

 
Hvor flodkrebsene synger er en actionfyldt roman fyldt med kærlighed, natur og mystik. Her sættes handlingen i gang, da den unge, flotte Chase Andrews bliver fundet liggende død i mudderet et stykke uden for den lille amerikanske kystby Barkley Cove. Der har i mange år gået et rygte om ”marskpigen”, der lever tilbagetrukket alene som en del af naturen, og mistanken falder straks på hende. Men Kya Clark, som marskpigen i virkeligheden hedder, er slet ikke, som de tror. En overraskende og medrivende fortælling! 
 
 

 

Den sidste enke af Karin Slaughter

 
Så er Karin Slaughter endelig tilbage med endnu et bind om retsmediciner Sara Linton og hendes kæreste efterforskeren Will Trent. Og endnu en gang kan du forvente at sidde helt ude på kanten af stolen, når de to bliver involveret i en kidnapning. En kvinde bliver nemlig pludselig kidnappet en dag, hun er ude at shoppe med sin datter, og Sara bliver også taget til fange. Det gør, at Will er nødt til at gå under jorden. Men hvad er der sket med kvinden? Det svar venter dem i Appalachebjergene.   
 
Du kan dykke ned i Karin Slaughters nyeste bog, når den udkommer den 10. oktober. 
 

 

Folk med angst af Fredrik Backman

 
Måske kender du Fredrik Backmans populære roman En mand der hedder Ove. Nu er han klar med endnu en bog, der er noget så anderledes som en rodet komedie om et gidseldrama, hvor vi som læsere får testet alle vores evner som kriminaldetektiver. Et gidseldrama med et virvar af kulørte personligheder ender nemlig med, at røveren frigiver alle gidslerne, og da politiet kommer frem, er lejligheden fuldstændig tom. Det er nu op til os som læsere ud fra de mange forskellige vidnesbyrd at gennemskue, hvad der i virkeligheden skete lige der i lejligheden..  
 
Folk med angst udkommer den 9. oktober. 
 

 

Sensommerjagt af Anders De la Motte

 
Er du til psykologiske krimier, er Sensommerjagt helt sikkert noget for dig! Historien tager afsæt i en sensommeraften for længe siden, hvor en femårig dreng forsvinder fra sit hjem i Skåne og aldrig bliver fundet igen. Tyve år senere leder hans søster Veronica en gruppeterapisamtale i Stockholm, og her kommer en ung mand og fortæller en skræmmende velkendt historie om en forsvindingssag. Og så går Veronicas hæsblæsende sensommerjagt ellers i gang på sandheden om, hvad der skete dengang for længe siden.  
 
 
Jeg håber, du får en masse gode timers læsning og en hyggelig efterårsmåned, 
 
Med venlig hilsen
Mia Wagner
Bogelsker og direktør

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner