Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage400
blogImage400

En hjertelig julehilsen

Mia har skrevet en julehilsen til alle hendes kære Plusbog medlemmer og bogelskere. Hun afslører bl.a. nogle af julegaveindkøbene til hendes kære.

af

- d. 17. december 2018

Kære bogelskere,

Glædelig jul til jer og jeres familie. Tak for endnu et fantastisk læseår, hvor jeg både har haft fornøjelsen af at møde mange af jer på Bogforum og til forfatterarrangementer.

Det er altid en stor fornøjelse at komme ud og møde jer, og mærke at jeres passion for bøgerne, er lige så stor som min. At møde nye mennesker, som deler ens egne interesser, er spændende og med til at øge min passion.

I år skal jeg fejre julen sammen med min store familie, hvor yngste medlem kun er få dage gammel. Her er julehygge og juletraditioner, som passer både unge og gamle. Jeg glæder mig!

Jeg vil lige afsløre et par af julegaveindkøbene, hvis nogen af jer, har brug for inspiration til de sidste gaver. Jeg har selvfølgelig købt gaver til mine kære. Når man giver en bog, er det ikke bare en gave, men en oplevelse og en indgang til et nyt univers.

Til min skønne kæreste har jeg købt bogen Kim Larsen. Bogen om en af vor tids mest folkekære danskere, som heldigvis nåede at lave en erindringsbog inden han i år gik bort. Bogen er en oplagt julegave.

Min datter på 11 år skal have bogen Guide til piger. Bogen er en god guide til, hvordan det er at være pige og træde ind i de svære teenage år.

Min kære svigermor er krimifan, og Sara Blædels nye bestseller Den tredje søster står højt på hende ønskeliste. Jeg er så heldig at have fået et signeret eksemplar med en personlige hilsen, så mon ikke den gave skaber glæde.

Min storesøster skal i år forkæles med Sense for hele familien. Bogen er en god guide til en sundere livsstil for hele familien, og sundhed er noget som ligger min søster på sinde.

Min storebror, som er en dygtig forretningsmand, skal have bogen I ÉT LIV, ÉN TID, ÉT MENNESKE af Morten Albæk. I bogen stilles der spørgsmålstegn ved store essentielle problemer, og undervejs gør han op med begrebet work-life balance og forestillingen om, at en skarpere adskillelse mellem arbejde og fritid kan løse problemet.

Det sidste julegaveindkøb er til min nevø, som ellers er mere til computer end bøger. Han skal have bogen om Roblox, som er en guide til selve spillet. På den måde håber jeg, at han frivilligt vil bruge et par timer væk fra skærmen med hovedet i en bog.

Jeg finder altid stor glæde i at give bøger i gave. Jeg elsker at vide at jeg forærer gode stunder væk til mine kære. Jeg glæder mig meget til denne jul, det håber jeg også at du gør!

Glædelig jul til alle jer og jeres kære. Må I få en skøn og fredelig jul med mange gode læsetimer.

 

Kærlig hilsen

Bogelsker & direktør
Mia Wagner

 

Find mine julegaver her:

 


 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner