Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage325
blogImage325

En nytårshilsen

Mia har skrevet en nytårshilsen om at komme godt i gang med et nyt år og motivationen til at gøre det endnu bedre end det forrige og få mere energi til hverdagen. Læs med her.

af

- d. 08. januar 2018

Så er et nyt år startet og det er, som om jeg er nulstillet. Jeg har fået en chance til (det får jeg hvert år) for at gøre netop dette år endnu bedre end det forrige. I år har jeg mest af alt lovet mig selv, at der skal være tid til sjov. Sjov med børnene, sjov med veninderne og sjov med kæresten. År 2017 var et alvorligt år for mig. Jeg flyttede sammen med min kæreste og fik to ekstra (bonus)børn. Jeg blev også direktør i Plusbog. Begge dele er udfordringer af en størrelse, hvor man må acceptere, at man en gang imellem kommer til at tvivle på egne evner. Alt er gået godt og jeg er stolt af mit firma og min stab, og jeg er også enormt stolt af min sammenbragte familie. Så det var et vellykket 2017!

Nu er der kommet lidt ro på hverdagen og overskuddet skal bruges på at få liv i kludene. Jeg vil have mere energi! – og jeg ved jo godt hvorfra den kommer…. Sund kost og motion. Jeg er allerede tystartet med løb i juleferien. Jeg er overrasket over, hvor godt det har gjort mig. Jeg er ikke helsefanatiker og bliver faktisk ret let provokeret af sundhedsmissionærer. Især fordi jeg synes, det er så vigtigt, at vi er tilfredse med den krop og hjerne vi har fået. Kortene er delt ud og det er bare om at få det bedste ud af det, der er os givet. Du må love mig, aldrig at lade din vægt eller dit udseende påvirke din egen værdi som menneske!

Men derfor kan man jo alligevel godt kæle lidt for kroppen, når nu motivationen er der. Jeg har derfor netop købt Michelle Kristensens ”MK Løbecamp”. I bogens forord skriver hun: ”For mig er løb den rene ”anti-stresspille”. Det giver enormt meget energi og overskud. Jeg kan ikke leve uden, følelsen, jeg får og det værktøj, det at løbe kan give i en travl hverdag.” . Det er sådan jeg gerne vil have det! Jeg har stortset ikke løbet en eneste kilometer i 2017, så jeg må være kærlig og tålmodig ved mig selv og huske at det tager tid, før jeg har fundet den gode løberutine.

Jeg har valgt Michelle Kristensens bog fordi den er meget let at gå til. Der er både løbeprogram til nybegyndere og kostråd, som passer med sådan som jeg bedst kan lide at spise: Rene gode råvarer, men ikke uden fedt og chokolade ;-)

Vær sød ved dig selv og din krop i 2018.

Godt nytår!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner