Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Fantastiske fortællinger du skal læse i januar

Et nyt år betyder masser af nye bøger. Og du kan godt glæde dig til bogåret 2020! Allerede i januar venter en masse spændende læseoplevelser, som Mia anbefaler dig her.

af

- d. 01. januar 2020

Pitbull af Anne Mette Hancock

 
Det nye år bliver skudt i gang med en dejlig bognyhed! Anne Mette Hancock, der blev kåret til Årets Forfatter i 2018 af Plusbog, er endelig tilbage med en ny krimi. Efterfølgeren til Ligblomsten og Mercedes-snittet har fået navnet Pitbull. Her følger vi igen journalist Heloise Kaldan, der denne gang kommer i et kapløb med tiden, da en ældre kræftsyg mand fortæller hende, han i sin ungdom var skyld i et dødsfald. Historien tager fart, da manden, Pitbulls, død viser sig at have forbindelse til en sag om en række forsvundne unge kvinder. 
 
Pitbull udkommer den 2. januar, og den kan selvfølgelig forudbestilles lige her på Plusbog.dk.
 
 

Skæbnespillet af Jeffrey Archer

 
Manden bag Clifton-krøniken, Jeffrey Archer, er elsket af tusindvis af læsere verden over. Og det forstår jeg så sandelig godt. I januars anden uge er der nyt fra succesforfatteren, når Skæbnespillet udkommer. I en fortælling om skæbne og held, kommer vi på en fascinerende rejse sammen med Alexander, der bliver født i Rusland i 1968. Da hans far bliver snigmyrdet, må han flygte fra landet sammen med sin mor. Et terningekast afgør, om det nye hjemland bliver Amerika eller Storbritannien. En gennemtænkt og fascinerende fortælling venter dig! 
 
Du kan forudbestille Skæbnespillet på Plusbog. Så ligger den klar til dig i din postkasse på udgivelsesdagen 10. januar. Du kan også lytte til bogen med Plusbog Streaming – vi tilbyder den eneste streamingtjeneste, der har den allerede på udgivelsesdagen.
 
 

Drengene fra Nickel af Colson Whitehead

 
Times Magazine har udråbt Colson Whitehead til USA’s største historiefortæller, og New York Times kalder hans nye roman genial. Den foregår i 1960’ernes USA, hvor alt ændrer sig for den unge Elwood Curtis, da han kommer på den forkerte side af loven og bliver sendt til Nickel Academy. Opdragelsesanstalten bliver et helvede for den unge amerikaner, og det bliver en desperat kamp for ham at holde fast i de idealer, hans idol Martin Luther King opstillede i kampen for de sorte amerikaneres rettigheder gennem fredelig modstand. Wow, hvor den efterlader et indtryk! 
 
Du kan kaste dig over Drengene fra Nickel, når den udkommer den 9. januar.
 
 

Mission sund mad af Michelle Kristensen

 
Mange benytter et nyt år til at træffe et valg om at ændre vaner. Har du et nytårsforsæt om at få lidt mere sundhed ind i hverdagen, så skal du helt sikkert have fat i Michelle Kristensens Mission sund mad. Her får du 100 populære opskrifter, som er nemme, lynhurtige og lækre! Opskrifterne er perfekte i en travl hverdag og et godt værktøj til på en overskuelig måde at forkæle kroppen med gode sager, så den er helt klar til alle de strabadser, det nye år byder på. Jeg skal helt sikkert servere nogle af retterne derhjemme her i januar. Skal du?
 
 

Den der banker på af Kristina Ohlsson

 
Skal dit læseår 2020 skydes i gang med masser af spænding, er Den der banker på et fremragende bud på din næste læseoplevelse. Advokaten Martin Benners ven Henry er gået bort, og han overtager vennens andel i en antikvitetsforretning i New York. Men inden længe går det op for Martin, at Henry måske ikke døde af naturlige årsager. Hvad skete der? Det skal Henry omkring en kirke med utroligt meget magt og en alt andet end hyggelig, tilforladelig antikvitetsforretning for at finde ud af.. 
 
Den der banker på kan ramme din postkasse allerede den 17. januar, hvis du forudbestiller den her.
 
 
Jeg håber, at dit 2020 bliver fyldt med glæde og mindeværdige læseoplevelser! 
 
Med venlig hilsen
 
Mia Wagner
Bogelsker & direktør

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner