Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Månedens anbefalinger - oktober 2022

I oktober måned bliver det for alvor efterår; bladene falder af træerne, temperaturen daler, og det er tid til at krybe sammen i sofaen med en god bog. Heldigvis er oktober fyldt med nye fantastiske bogudgivelser, og der er en ny bog for enhver smag. Især nervepirrende krimier præger oktobers udgivelser, men vi får heldigvis også både børnebøger, kogebøger, romaner og strikkebøger. God læselyst i smukke oktober.

af

- d. 30. september 2022

1. Helhjertet - René Dahl Andersen & Dennis Drejer

Helhjertet af René Dahl Andersen & Dennis Drejer udkommer den 13. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Læs også René Dahl Andersens første bog Hærdet, som tog hele Danmark med storm.

 

2. Det brændende blad - Katrine Engberg

Det brændende blad af Katrine Engberg udkommer den 11. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Katrine Engberg er kendt for sin populære serie om efterforskerne Kørner og Werner. Den består af i alt fem bind; Krokodillevogteren, Blodmåne, Glasvinge, Vådeskud og Isola. Det brændende blad er første bind i hendes nye serie om privatdetektiven Liv Jensen.

 

3. Skyggeriget - Kim Faber & Janni Pedersen

Skyggeriget af Kim Faber & Janni Pedersen udkommer den 20. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Den er fjerde selvstændige bind i Faber & Pedersens fantastiske krimiserie om Martin Juncker og Signe Kristiansen. Vi kan varmt anbefale de tre første bind i serien, Vinterland, Satans sommer og Kvæler - du kan lige nå at læse dem, inden Skyggeriget udkommer.

 

4. Stencirklen - Elly Griffiths

Stencirklen af Elly Griffiths udkommer den 12. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Stencirklen er 11. selvstændige bind i serien om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway. Du kan se rækkefølgen af bøgerne i serien og købe de tidligere bind i serien i vores blogindlæg her.

 

5. Netspinderen - Lars Kepler

Netspinderen af Lars Kepler udkommer den 21. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Bogen er 9. bind i Lars Keplers populære krimiserie om kriminalkommissær Joona Linna. Du kan se rækkefølgen af bøgerne i serien og købe de tidligere bind i serien i vores blogindlæg her.

 

6. Blodig jagt - Chris Carter

Blodig jagt af Chris Carter udkommer den 12. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Endelig er bestsellerforfatter Chris Carter tilbage med Blodig jagt, som er 12. bind i hans vanvittig populære og blodige thrillerserie om kriminalassistent Robert Hunter. Du kan se rækkefølgen af bøgerne i serien og købe de tidligere bind i serien i vores blogindlæg her.

 

7. Mosen - Liza Marklund

Mosen af Liza Marklund udkommer den 7. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Mosen er en fritstående fortsættelse af Polarcirklen, som er første bind i Liza Marklunds anmelderroste og storsælgende nye krimitrilogi. Liza Marklund har tidligere storhittet med sin krimiserie om Annika Bengtzon. Den kan du læse meget mere om i vores blogindlæg her.

 

8. Jul i boghandlen - Jenny Colgan

Jul i boghandlen af Jenny Colgan udkommer den 13. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Vi må gerne så småt varme op til julen allerede i oktober, og Jul i boghandlen er en absolut feel-good must-read juleroman. Den føles som en kop varm kakao med bourbon: varm, sød og med et overraskende twist. Læs også Jenny Colgans mange andre skønne romaner.

 

9. Pigen fra Liberty - Søren & Lotte Hammer

Pigen fra Liberty af Søren & Lotte Hammer udkommer den 18. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Bogen er anden del af søskendeparrets historiske krimi-trilogi om kripo-kommissær Johann Braunmann. Første bind i serien er Snesmil. Lotte & Søren Hammer er også meget kendte for deres fantastiske Venner og fjender-serie, som du kan læse om i vores blogindlæg her.

 

10. De forsvundne kvinder - Pam Jenoff

De forsvundne kvinder af Pam Jenoff udkommer den 13. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Pam Jenoff er forfatter til flere store historiske romaner, men vi kender hende bedst fra Hittebarnets historie, som har fået flotte anmeldelser. Du kan finde alle hendes romaner her.

 

11. Verdens 100 bedste fodboldspillere 2022 - Carsten Werge & Per Frimann

Verdens 100 bedste fodboldspillere 2022 af Carsten Werge & Per Frimann udkommer den 13. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Endnu engang kommer de to kendte fodboldeksperter med deres bud på verdens bedste fodboldspillere lige nu. Den perfekte kalender- eller adventsgave til alle fodboldglade børn.

 

12. Peter Ingemann og kongerækken

Peter Ingemann og kongerækken skrevet af Peter Ingemann selv udkommer den 27. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Bogen, som har undertitlen De stærke, de grusomme, de drikfældige - og et par kloge dronninger, er en videreførelse af den populære TV2-serie af samme navn, hvor Peter Ingemann gennemgår hele den danske kongerække på en underholdende, farverig og samtidig oplysende måde - præcis som i bogen.

 

13. Kend din historie - 25 kvinder der formede fortiden - Gry Jexen

Kend din historie - 25 kvinder der formede fortiden af Gry Jexen udkommer den 28. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Gry Jexen udkom i 2021 med Kvinde kend din historie, som strøg direkte ind på bestsellerlisterne i hele Danmark. Nu udkommer hun med et nyt værk om Danmarkshistoriens store kvindelige personligheder - denne gang skrevet til de 8-12-årige.

 

14. Pippi Langstrømpes kogebog - David Sundin og Astrid Lindgren

Pippi Langstrømpes kogebog - opskrifter fra Villa Villekulla og de syv have af David Sundin og Astrid Lindgren udkommer den 25. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Her er bogen, hvor du kan lære at lave alt fra Pippis kødboller til kanelsnegle og krummelurpiller. Bogen indeholder 22 nyskrevne madopskrifter samt citater og historier fra de originale Pippi-bøger.

 

15. En samling af strik - Laura Dalgaard

En samling af strik af Laura Dalgaard udkommer den 6. oktober og kan bestilles ved at klikke på bogen herover. Hvis du var vild med Lærke Bagger Strik, så skal du helt sikkert også eje En samling af strik, som er i samme flotte format, og med indhold i sin helt egen fantastiske stil.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner