Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage326
blogImage326

Nyhed til dig der elsker lydbøger

Vi har fået en ny lydbogsapp, og her fortæller Mia lidt om, hvorfor vi synes, at I fortjener at blive læst højt for. Læs mere om vores nye app, og hvordan det bliver endnu nemmere at få læst endnu flere gode bøger.

af

- d. 04. januar 2018

Shh… lyt og bliv inspireret af en god bog. Vi synes, du fortjener at blive læst højt for.

Vi har udviklet en lydbogsafspiller, som du kan downloade i app store. Vi har forsøgt at gøre det så simpelt som muligt. Du køber bøgerne, som du plejer på plusbog og så er de automatisk tilgængelige i app’en.

 

 

Personligt foretrækker jeg lydbøgerne, når jeg skal gøre rent eller ordne vasketøjet. Den gode historie gør, at jeg finder ro samtidig med at hænderne er beskæftiget.

Om få uger tager jeg til Norge på skiferie. Det er en lang køretur. Jeg har planlagt, at jeg skal høre Jojo Moyes ”Efter dig”, mens jeg triller igennem det norske snelandskab. Så er jeg nemlig klar til hendes næste bog ”Stadig mig”, når den udkommer sidst i januar. Nogle gange lykkes det endda, at få børnene til at lægge deres telefoner fra sig på bilturen og lytte med på en god historie. Så får vi talt om de valg karaktererne træffer undervejs.

Jeg kan også finde på, at bruge lydbøgerne til at give børnene lidt ro inden sengetid. Ligesom jegselv har børnene brug for at få fokus væk fra hverdagen gennem en god historie. Vores afspillerapp har en timerfunktion, som sørger for at historien ikke fortsætter, mens du eller børnene er i drømmeland.

Jeg håber på, at det med vores nye app bliver endnu nemmere at få læst endnu flere gode bøger. Vi har især bøger fra Tellerup helt ned til 1 kr., som vi håber på vil inspirere børnene. Vi har også samlet nogle rigtig gode tilbud fra landets førende forlag, så vi skulle gerne have fundet noget, som lige netop du har lyst til at lytte til.

Og husk vi skal læse (og lytte) hele livet for at forstå hele livet.

Download Plusbog Play i iTunes lige her.

Download Plusbog Play i Google Play lige her

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner