Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Maj måneds anbefalinger
Maj måneds anbefalinger

Anbefalede bøger i maj

Med sommeren på vej kribler det virkelig i mig for at komme ud i haven med en dejlig bog. I denne måned er kodeordet i mine anbefalinger spænding, og så er jeg også begyndt at glæde mig til lækre sommerkager. Det må høre sig til, når maj-solen bager!

af

- d. 01. maj 2019

Knust af Anne Mette Kirk


Knust
er Anne Mette Kirks debutroman – og hvilken debut! Romanen handler om livet efter og sorgen over gymnasieeleven Jonathans død. Han omkommer i en bilulykke, mens hans tre venner i bilen overlever. Vi følger bogen igennem den utroligt spændende opklaring af årsagen til ulykken, og Anne Mette Kirk skildrer de unge menneskers liv og sorg på en utroligt gribende måde. Skynd dig at læse den!

Lige nu kan du købe bogen til en ekstra skarp intropris her på Plusbog.dk.

 
 
 

Kun dig af Ninni Schulman


Svenske Ninni Schulmans nye spændingsroman Kun dig udkommer den 2. maj. Det er en roman om ensomhed, kærlighed og gribende afhængighed. I bogen følger vi Iris og Pål, som indleder et forhold, der bliver meget intenst og symbiotisk. Fortællingen er så spændende, at man ikke kan lade være med at vende den ene side efter den anden i jagten på en forhåbentlig god slutning.

Hvis du også er til spænding, kan du selvfølgelig købe bogen på Plusbog.dk.

 
 

Blomsterbergs sommer af Mette Blomsterberg


Jeg elsker sommeren og smagen af den. Derfor har jeg glædet mig til Mette Blomsterbergs bog Blomsterbergs sommer, som netop er udkommet. I bogen finder du mere end 80 nye opskrifter på lækre sommerdesserter og kager, som jeg drømmer om sammen med familien at kunne sætte tænderne i på terrassen. Jeg kan næsten allerede fornemme duften af friske jordbær og ser frem til de lyse sommeraftener.

 
 

Mørkeland af Niels Krause-Kjær


Husker du Niels Krause-Kjærs politiske thriller Kongekabale? Bestsellerromanen blev efterfølgende til en film, der fik danskerne til at strømme til biograferne. Nu er Niels Krause-Kjær tilbage med en uafhængig opfølger. Romanen hedder Mørkeland, og vi følger igen journalisten Ulrik Torp. Denne gang viser en mistanke om svindel sig at forgrene sig langt ind i det danske demokrati. Jeg kan ikke vente med at læse den!

Mørkeland udkommer den 16. maj. Forudbestiller du den på Plusbog.dk, får du den i din postkasse på udgivelsesdagen.

 
 

Hov, et egern! Af Anders Colding-Jørgensen


Den 22. maj udkommer Hov, et egern!, der handler om psykologien bag den såkaldte ‘digitale tjekkeadfærd’, hvor vi bliver fristet til flere gange om dagen at tjekke vores sociale medier, når vi egentlig var på udkig efter noget helt andet på vores smartphone. Bogen er skrevet af adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen og giver idéer og værktøjer til, hvordan du selv kan styre dine vaner.

Du kan forudbestille Hov, et egern! på Plusbog.dk.

 

En midsommerligning af Keigo Higashino


I En midsommerligning er drabsefterforsker Kusanagi og fysikprofessor Yukawa igen tilbage og klar til at dykke ned i mørke hemmeligheder og mord i et univers, hvor alle lader til at have noget at skjule. Bogen er skrevet af Keigo Higashino, der er en af Japans mest populære forfattere. Han har solgt mere end 25 millioner bøger alene i Japan. En stor anbefaling herfra.

En midsommerligning udkommer den 10. maj og kan selvfølgelig forudbestilles på Plusbog.dk.

 
 
Jeg håber, du får en maj-måned fyldt med solskin og gode læsestunder, 
 
Med venlig hilsen
Bogelsker & direktør
Mia Wagner
 
 
 
 
 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner