Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Tid til hygge med PUSLESPIL - spar op til 45% 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Plusblog

Anbefalinger

De bedste bøger der udkommer i februar

Af  Martine Gjede , 3. februar 2016

Kærlighed, drama eller krimi – gå på opdagelse i februars bedste skønlitterære udgivelser her. Vi har samlet et stort udvalg af alle de bedste bøger der udkommer i februar og der er meget at glæde sig til!

Februar byder på rigtig mange dejlige bøger. Det har været svært at vælge, men her er bare et lille udpluk af de mange fine bøger vi har i vente. Krimimessen i Horsens nærmer sig, og det betyder at vi også har mange dejlige krimier i vente. For en større oversigt over de mange krimier, der kommer fra fantastiske forfattere, kan du se en liste over 25 af de bedste krimier der udkommer.

I februar kommer der også en masse dejlige sy- og strikkebøger som vi kan glæde os til.Kommende bestsellere på hylden i februar

Amanda Prowse: En perfekt datter

En hjertevarm fortælling om Jackie, der forsøger at balancere sine roller som hustru, mor og datter.Jackie elsker sin familie. Ja, hendes teenagebørn er ved at drive hende til vanvid nogle gange; hendes mand er til tider temmelig doven, og det er langt fra lutter lagkage at passe sin Alzheimers-ramte mor døgnet rundt. Jackie har ofret meget for at kunne give sin familie et trygt og kærligt hjem. Det eneste Jackie ønsker sig er, at hendes børn får en lysere fremtid end hendes egen – og så længe, at Martha kommer på universitet og ikke lader noget stoppe sine drømme, vil det være det hele værd … vil det ikke?

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 69 kr.
  ( 149,95 kr. )
En perfekt datter , af Amanda Prowse
Beskrivelse:
Hustru. Mor. Datter. Hvad sker der, når det hele bliver for meget?
Jackie elsker sin familie, også selvom hendes teenagebørn er ved at drive hende til vanvid, og hendes mand til tider er temmelig doven, og det langt fra er lutter lagkage at passe sin Alzheimers-ramte mor døgnet rundt. Oven i det spøger fortiden i form af en ekskæreste, der er svær at glemme. Jackie Morgan har ofret meget for at kunne give sin familie et trygt og kærligt hjem. Det eneste, Jackie ønsker sig er, at hendes børn får en lidt lysere fremtid end hendes egen. Og så længe Martha kommer på universitetet og ikke lader noget eller nogen stoppe sine drømme, vil det være det hele værd … vil det ikke? EN PERFEKT DATTER er en rørende og hjertevarm læseoplevelse.
”Varm og imødekommende … rørende og inspirerende.” – Daily Mail
”Medrivende, hjerteskærende og smukt fortalt.” - Closer
Amanda Prowses bøger har flere gange toppet bestsellerlisterne. Hendes romaner er oversat til adskillige sprog og har solgt mere end 500.000 eksemplarer alene i England.

Dorthe Nors: Spejl, skulder, blink

Det er tvivlsomt, om Sonja kan lære at køre bil. Hun er ældre end de andre på køreskolen, og hendes kørelærer Jytte har så meget på hjerte, at hun ikke har tid til at lære Sonja om gearskifte.Hun ordner det bare for hende.På sjette måned. Som sin mor er Sonja ikke helt finjusteret som kvinde. Hun bor alene i København, oversætter svenske krimier og går til massage hos Ellen, som tydeligt kan mærke problemerne hobe sig op i hendes bindevæv. Men hun er en fighter, det har Sonja altid fået at vide. Hun er nu ikke selv så sikker, men en dag samler hun mod til sig og beder om at skifte kørelærer.

Spejl, skulder, blink udkommer d. 2. februar

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 129 kr.
  ( 199,95 kr. )
Spejl, skulder, blink , af Dorthe Nors
Beskrivelse:
Sonja kan ikke skifte gear. Det er faktisk tvivlsomt, om hun overhovedet er sådan en, der kan lære at køre bil. Hun er ældre end de andre på køreskolen, og hendes kørelærer Jytte har så meget på hjerte, at hun ikke har tid til at lære Sonja om gearskifte. Hun ordner det bare for hende. På sjette måned.
Sonja bor alene i København, oversætter svenske krimier og går til massage hos Ellen, som tydeligt kan mærke problemerne hobe sig op i hendes bindevæv. Hjemme i Jylland går Sonjas søster rundt og vil ikke tage telefonen, men Sonja er en fighter. Det har hun altid fået at vide, og en dag får hun endelig samlet mod til sig og beder om at skifte kørelærer. Kan man for fanden ikke bare lære at køre bil?

Erlend Loe: Enden på verden som vi kender den

Nu kan du glæde dig til at læse endnu en dejlig roman i den populære og humoristiske Doppler serie. Verden er af lave og på vej mod enden, det tror i al fald Doppler, som vendte civilisationen ryggen og flygtede ud i vildmarken for flere år siden. Efter at have vandret rundt i de svenske skove, kommer han i tanke om, at han har kone og børn og forsøger nu at komme tilbage til familien.Han anbringer elgen, Bongo, i en pension for hjortedyr og drager ind til Oslo. Han glæder sig til at se Solveig og ungerne igen, men hans gamle hus er blevet malet blåt! Også navnene på postkassen er forandret; hans eget navn er fjernet, og et nyt sat ind: Egil Hegel. Doppler tror, han har nået bunden, men krænkelserne er kun lige begyndt …

Enden på verden som vi kender den udkommer 2. februar

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 199 kr.
  ( 299,95 kr. )
Enden på verden som vi kender den , af Erlend Loe
Beskrivelse:
Verden er af lave og på vej mod enden, det tror i al fald Doppler, som vendte civilisationen ryggen og flygtede ud i vildmarken for flere år siden.
Efter at have vandret rundt i de svenske skove, kommer han i tanke om at han har kone og børn og forsøger nu at komme tilbage til familien.
Han anbringer elgen, Bongo, i en pension for hjortedyr og drager ind til Oslo. Han glæder sig til at se Solveig og ungerne igen, men hans gamle hus er blevet malet blåt! Også navnene på postkassen er forandret; hans eget navn er fjernet, og et nyt sat ind: EGIL HEGEL.
Doppler tror, han har nået bunden, men krænkelserne er kun lige begyndt …

Shilpi Somaya Gowda: Den gydne søn

Nu dejlig roman for alle som elskede Drageløberen og gribende fortællinger fra de varme himmelstrøg. Forfatteren til Den hemmelige datter er tilbage med en ny smuk roman om familier, kærlighed og venskab.Anil og Leena vokser sammen op i en lille indisk landsby og er uadskillelige, indtil voksenlivet presser sig på, og det bliver tydeligt, at det er to meget forskellige liv, der venter dem. Anil bliver som den forgudede ældste søn sendt til USA for at færdiggøre sin lægeuddannelse, og selvom livet som nyuddannet læge ikke er nogen dans på roser, nyder Anil friheden i USA langt væk fra familiens krav og er fast besluttet på ikke at vende hjem. Som datter af fattige forældre ligger Leenas fremtid fast. Hun må gifte sig med den mand, de har fundet til hende, og flytte ind hos hans familie i en fjern landsby. Livet som nygift i et hus, hvor svigermoren og svigerinden regerer, viser sig hurtigt at være fuldkommen utåleligt, og Leena er nødt til at træffe et svært valg for at redde sig selv.

Den gyldne søn udkommer 4. februar

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 159 kr.
  ( 299,95 kr. )
Den gyldne søn , af Shilpi Somaya Gowda
Beskrivelse:
Forfatteren til Den hemmelige datter er tilbage med en ny gribende roman om familier, kærlighed og venskab og de forventninger og krav, vi har til os selv og hinanden.
Anil og Leena vokser sammen op i en lille indisk landsby og er uadskillelige, indtil voksenlivet presser sig på, og det bliver tydeligt, at det er to meget forskellige liv, der venter dem.
Anil bliver som den forgudede ældste søn sendt til USA for at færdiggøre sin lægeuddannelse, og selvom livet som nyuddannet læge ikke er nogen dans på roser, nyder Anil friheden i USA langt væk fra familiens krav og er fast besluttet på ikke at vende hjem.
Som datter af fattige forældre ligger Leenas fremtid fast. Hun må gifte sig med den mand, de har fundet til hende, og flytte ind hos hans familie i en fjern landsby. Livet som nygift i et hus, hvor svigermoren og svigerinden regerer, viser sig hurtigt at være fuldkommen utåleligt, og Leena er nødt til at træffe et svært valg for at redde sig selv.
Pressen skriver:
»Læs denne fremragende, bittersøde samtidsroman, som på én gang er eksotisk og velkendt, og som minder os om, at der for de fleste mennesker indimellem er en dyb kløft mellem det, man ønsker, og det, man får.«
***** – Femina
**** – Helle Hellmann, Politiken

Tomas Lagerman Lundme: Alt er mit

En roman der handler om at vokse op i 80’erne og 90’erne, at skeje ud, falde til og blive sig selv. Det er historien om Tomas, og hans liv på Amager i årene fra 1986, hvor Michael Strunge dør, op igennem 1990’erne hvor Danmark stemmer nej til Maastricht-traktaten i 1992, til ulykken på Roskilde Festival i 2000.

Alt er mit udkommer d. 4. februar

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 169 kr.
  ( 249,95 kr. )
Alt er mit , af Tomas Lagermand Lundme
Beskrivelse:
Alt er mit er en sjov og rørende roman om at vokse op, skeje ud, falde til og blive sig selv – hvad det så end er. Det er fortællingen om Tomas og hans liv på Amager - i årene fra 1986, hvor Michael Strunge dør, til 2000, hvor ulykken på Roskilde Festival sker.

Kelly Rimmer: Mig uden dig

Skøn roman for alle Jojo Moyes-fans! Kelly Rimmer har skrevet en fin kærlighedsroman der handler om det smukke og det svære ved livet.Bogen handler om Callum, der arbejder for et stort pr- og marketingfirma i Sydney. Hver dag tager han færgen fra Sidney hjem til Manly. En dag, da han er på færgen, falder han i snak med Lilah som er en engageret jurist og miljøforkæmper. Og så slår lynet ned og de bliver meget forelskede. Men ingen af dem tror på kærlighed ved første blik , derfor forsøger Lilah på alle måde at kæmpe imod sine følelser. Hun opfinder den ene undskyldning efter den anden for ikke at lade følelserne tage over, men til sidst giver hun efter og lader kærligheden skylle ind over sig.Alt ser lyst ud, og deres forhold bliver stærkere dag for dag. Men så en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har frygtet og holdt hemmelige for Callum …

Mig uden dig udkommer d. 5. februar

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 149 kr.
  ( 249,95 kr. )
Mig uden dig , af Kelly Rimmer
Beskrivelse:
MIG UDEN DIG er en ægte kærlighedsroman om både det smukke og det svære i livet til alle, der elsker Jojo Moyes, David Nicholls og Nicholas Sparks.
Callum arbejder for et stort pr- og marketingfirma i Sydney og tager hver dag færgen fra storbyen hjem til Manly nordpå. En dag på færgen falder han i snak med Lilah, en engageret jurist og miljøforkæmper, og deres første møde udvikler sig hurtigt til en stormfuld forelskelse. Ingen af dem tror på kærlighed ved første blik, men de klikker bare. Lilah forsøger dog først med alle midler at kæmpe imod. Hun opfinder den ene undskyldning efter den anden for ikke at lade følelserne tage over, men til sidst giver hun efter og lader kærligheden skylle ind over sig.
Alt ser lyst ud, og deres forhold bliver stærkere dag for dag. Men så en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har frygtet og holdt hemmelige for Callum ...

Vibeke Marx: Fortællersken

Ny dejlig roman fra Vibeke Marx, som igen viser sin fintmærkende sans for persontegninger og menneskelige relationer.Den kejtede og generte Nora møder amerikaneren Antony til en fest. Mødet udmunder sig i seks ugers passion – og en graviditet. Antony forsvinder sporløst, og Nora må indstille sig på et liv som alenemor.Først da sønnen, Henning, som hun altid har haft et utilstrækkeligt forhold til, rejser hjemmefra, formår Nora at blive andet end en skygge. Hun bliver Fortællersken, der fortæller om Lyngen, hvor hun bor. Hun forsøger med sine fortællinger at bringe orden i de bidder af familiehistorie, hun kender – en voldsom historie fra besættelsestiden, der måske kan forklare, hvorfor hendes eget liv er blevet, som det er. 

Fortællersken udkommer d. 5. februar 

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 189 kr.
  ( 299,95 kr. )
Fortællersken , af Vibeke Marx
Beskrivelse:
FORTÆLLERSKEN er skrevet af Vibeke Marx.

Da et missil ved et uheld i 1982 landede i et sommerhusområde, skete der heldigvis kun materiel skade. Det sagde man i hvert fald. Nora’s kæreste forsvinder samtidig med missilnedslaget. Nora er gravid, og må nu indstille sig på at være enlig mor. Hun fornemmer, at hun sidder fast i livet, indtil hun begynder at fortælle hjemegnens historie - en barsk historie med tråde tilbage til besættelsestiden. Det står pludselig klart for hende, hvordan hendes elskede forsvandt, hvilke skader “hovsamissilet” egentlig forårsagede, samt alt det, som stedet gemmer på og kun giver fra sig, hvis man virkelig lytter.

Om forfatteren:
Vibeke Marx er født i 1948 og er opvokset i et rækkehus i Lyngby. Som barn drømte hun om at blive salmedigter, men tog først en uddannelse som pædagog, inden hun begyndte sit litterære arbejde.
I 1982 debuterede hun med SÅ LÆNGE DU BOR HER, og den blev i 1983 fulgt op af bogen MEN JEG ER DA LIGEGLAD, to bøger om familiepleje. Hendes egentlige skønlitterære debut kom i 1990 med romanen HELD OG LYKKE, ROBINSON. Hun har siden skrevet en lang række romaner, novellesamlinger samt børne- og ungdomsbøger. Salmer har hun dog endnu ikke udgivet.
Vibeke Marx’ bøger er kendetegnet af hendes fintmærkende sans for persontegninger og menneskelige relationer.

Tag et kig i bogen her:

Garth Risk Hallberg: Byen brænder

En mastondont af en storslået roman om kærlighed, forræderi og tilgivelse.New York, 1976. Byen forbereder sig på nytårsaften. I Hell’s Kitchen aflyser William Hamilton-Sweeney sine nytårsplaner med kæresten Mercer.På Lower East Side mødes teenagerne Charlie og Samantha til punkkoncert.På Upper West Side er Regan Hamilton-Sweeney netop ankommet til familiens store gallafest for New Yorks rige og magtfulde elite.Da klokken nærmer sig midnat, bliver en ung kvinde skudt i Central Park. Opklaringen af skudepisoden påvirker disse menneskers liv og fletter deres skæbner sammen. Da den legendariske strømafbrydelse et halvt år senere den 13. juli 1977 mørklægger New York og kaster byen ud i halvandet døgns kaos, forandres deres liv uigenkaldeligt.

Byen brænder udkommer d. 10 februar

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 239 kr.
  ( 399,95 kr. )
Byen Brænder , af Garth Risk Hallberg
Beskrivelse:
BYEN BRÆNDER er en storslået roman om kærlighed, forræderi og tilgivelse. Om kunst, sandhed og rock’n’roll - og om hvad mennesker har brug for hos hinanden for at overleve ...
NEW YORK CITY, 1976. Byen forbereder sig på nytårsaften. I Hell’s Kitchen aflyser William Hamilton-Sweeney sine nytårsplaner med kæresten Mercer.
På Lower East Side mødes teenagerne Charlie og Samantha til punkkoncert.
På Upper West Side er Regan Hamilton-Sweeney netop ankommet til familiens store gallafest for New Yorks rige og magtfulde elite.
Da klokken nærmer sig midnat, bliver en ung kvinde skudt i Central Park. Opklaringen af skudepisoden påvirker disse menneskers liv og fletter deres skæbner sammen. Da den legendariske strømafbrydelse et halvt år senere den 13. juli 1977 mørklægger New York og kaster byen ud i halvandet døgns kaos, forandres deres liv uigenkaldeligt.
Garth Risk Hallberg har skrevet en roman om alt det, der gør livet værd at leve.
"Garth Risk Hallberg har skrevet den form for debutroman, som kun dukker op én gang hvert tyvende år … en bog, som alle der har læst den hepper på." – ELLE US
"En ekstraordinær præstation." – Washington Post
"En stor, fantastisk debutroman." – The New York Times
"Et episk panorama af musikere, skribenter og magthavere og de overraskende måder, de er forbundet på …" – Kirkus Reviews BYEN

Anthony Doerr: Noget om Grace

Sidste år væltede Anthony Doerr os omkuld med sin fantastiske Pullitzerpris-vindende roman Alt det lys vi ikke ser. Nu udkommer en af hans tidligere romaner på dansk. Noget om Grace er en hjerteskærende, gribende beretning om de små mirakler, der på et sekund afgør vores skæbner.Bogen handler om David der til tider ser begivenheder, før de finder sted.Da David drømmer, at hans spæde datter vil drukne i en oversvømmelse, knuses hans tilværelse. Han rejser tusindvis af kilometer på flugt fra familien, i benægtelse af sin drøm. På en caribisk ø holder David op med at flygte. Alene, ulykkelig og usikker på, om hans datter har mistet livet og om hans kone kan tilgive ham, får han husly af et ungt par og deres lille datter. Den lille pige bliver hans vej tilbage til verden, og han begynder en jagt på de mennesker, han har ladt bag sig.

Noget om Grace udkommer 18. februar.

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 179 kr.
  ( 300,00 kr. )
Noget om Grace , af Anthony Doerr
Beskrivelse:
David Winkler drømmer begivenheder, før de sker. Detaljerede og uafrystelige drømme: En mand, der bliver kørt ihjel af en bus; hvordan han møder sit livs kærlighed. Ting, der siden udspiller sig i virkeligheden. Da David drømmer, at han er ude af stand til at redde sin spæde datter fra druknedøden, knuses hans tilværelse. Han flygter, fjerner det eneste element i det ulykkelige scenarie, han er herre over – sig selv. På en caribisk ø holder han op med at flygte. Alene, ulykkelig og usikker på, om hans datter har overlevet, og om hans elskede kan tilgive ham, drømmer han endnu en skæbnedrøm. Nu kan han vælge, om den skal blive hans vej tilbage til de mennesker, han har ladt bag sig. Noget om Grace handler om de små mirakler, der på et sekund afgør vores skæbner, om sorg og savn, men også om kærlighed og omsorg. ”En formidabel litterær præstation.”THE INDEPENDENT “En storslået roman, hvor naturen beskrives i en prosa, der synger fra siderne.THE NEW YORK TIMES ”Meld dig syg, sluk mobilen og oplev, hvor god litteratur, der skrives i dag.”THE GUARDIAN Om forfatteren:
Anthony Doerr er født og opvokset i Ohio, hvor han stadig bor med sin kone og to sønner. Han har skrevet flere romaner, senest ALT DET LYS, VI IKKE SER, som skulle vise sig at blive hans store gennembrud.

Suzy Favor Hamilton: Sexløberen – Mit hemmelige dobbeltliv som escort

Den tidligere amerikanske OL-løber Suzy Favor Hamilton fortæller i sin selvbiografi om sin besættelse af at skulle være den bedste. En besættelse, der gjorde hende til en af verdens bedste løbere, men som også var et udslag af hendes psykiske sygdom, som hun først blev diagnosticeret for mange år senere. Efter løbekarrieren blev hun luksusescort i Las Vegas, indtil hendes hemmelige dobbeltliv blev afsløret i 2012 i en verdensomspændende nyhedshistorie.

I bogen skildres Suzy dobbeltliv som en af USA’s mest populære atleter og samtidig en af Las Vegas’ bedste og dyreste escortpiger. Bogen stiller spørgsmål ved, hvordan det amerikanske skolesystem presser sportstalenter fremad, konsekvenserne ved den brutale sportsverden og det hårde liv i offentlighedens søgelys.

Sexløberen udkommer 8. februar

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 229 kr.
  ( 299,95 kr. )
Sexløberen , af Suzy Favor Hamilton
Beskrivelse:
Den tidligere amerikanske OL-løber Suzy Favor Hamilton fortæller i sin selvbiografi om sin besættelse af at skulle være den bedste. En besættelse, der gjorde hende til en af verdens bedste løbere, men som også var et udslag af hendes psykiske sygdom, som hun først blev diagnosticeret for mange år senere. Efter løbekarrieren blev hun luksusescort i Las Vegas, indtil hendes hemmelige dobbeltliv blev afsløret i 2012 i en verdensomspændende nyhedshistorie.
I bogen skildres Suzy dobbeltliv som en af USA's mest populære atleter og samtidig en af Las Vegas’ bedste og dyreste escortpiger. Bogen stiller spørgsmål ved, hvordan det amerikanske skolesystem presser sportstalenter fremad, konsekvenserne ved den brutale sportsverden og det hårde liv i offentlighedens søgelys.

Sophie Mas, Audrey Diwan, Caroline de Maigret, Sophie Mas: How to be Parisian – kærlighed, stil & dårlige vaner

HOW TO BE PARISIAN – kærlighed, stil & dårlige vaner er skrevet af de 4 talentfulde og mangeårige veninder Anne Berest, Caroline de Maigret, Audrey Diwan og Sophie Mas.

Her får vi et morsomt og friskt bud på, hvad det virkelig betyder at være pariserinde i det 21. århundrede. De fire kvinder deler med humor, selvironi og sarkasme deres personlige syn på stil, kultur, attitude og mænd. På samme tid laver de sjov med deres komplicerede, ofte modsatrettede følelser og væremåde. At de er snobbede og uforudsigelige, indrømmer de gerne. Men de er ikke utroværdige, dominerende og påståelige. Men dog alligevel følsomme og romantiske…

Tag med disse fire moderne pariserinder på en first date, og til fest med dertil hørende tømmermænd. Du får et indblik i, hvordan du er gådefuld og sensuel. Hvordan du gør din kæreste jaloux. Hvordan du går til bryllup på den helt rigtige måde. Og hvordan du kommer i trænings-centret. De deler også deres adresse-bog med forslag til, hvor du går hen i Paris allersidst på natten, ved fejring af fødselsdag, på en tjekket date, eller hvor du gør de bedste loppefund og meget mere.

How to be parisian udkommer 4. februar

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 119 kr.
  ( 199,95 kr. )
How to be Parisian - Kærlighed, Stil & Dårlige vaner , af Sophie Mas, Audrey Diwan, Caroline de Maigret, Anne Berest
Beskrivelse:
Endelig et morsomt og friskt bud på hvad det virkelig betyder at være pariserinde i det 21. århundrede.
Med humor, selvironi og sarkasme deler de 4 talentfulde og mangeårige veninder Anne Berest, Caroline de Maigret, Audrey Diwan og Sophie Mas deres personlige syn på stil, kultur, attitude og mænd, alt imens de laver sjov med deres komplicerede, ofte modsatrettede følelser og væremåde. De indrømmer at være snobbede og uforudsigelige, men ikke utroværdige, dominerende og påståelige, dog alligevel følsomme og romantiske.
Disse moderne pariserinder tager dig med på en first date og til fest med dertil-hørende tømmermænd. Giver dig indblik i, hvordan du er gådefuld og sensuel, gør din kæreste jaloux, den helt rigtige måde at gå til bryllupper og komme i trænings-centret på, og så deler de deres adresse-bog med tips til, hvor i Paris du går hen allersidst på natten, ved fejring af fødselsdag, på en tjekket date, eller hvor du gør de bedste loppefund og meget mere.
How to be Parisian – Kærlighed, Stil & Dårlige vaner vil få dig til at grine højt, alt imens du genkender din egen cool pariserinde.

Spændende krimier der udkommer i februar

Februar byder også på masser af spænding. Lad dig inspirere af de mange dejlige krimier, der udkommer lige netop nu.

Morten Hesseldahl: Manden fra lavlandet

Landets statsminister bliver myrdet, en mand stikker af fra sig selv, og i Bangladesh styrter en fabrik sammen over hundredvis af fattige tekstilarbejdere.Palle Bengtson er en talentfuld kommunikationsdirektør, der pludselig sætter sig for at nulstille sit liv og i en alder af halvtreds stille de spørgsmål, han aldrig har fået stillet. I Danmark forlader han sin kone, sin karriere og en erhvervsskandale. I Sydamerika venter alt det, han ikke troede muligt.Manden fra lavlandet er en fortælling om hårde konfrontationer, og om hvad der sker, når man pludselig vender ryggen til det hele. 

Manden fra lavlandet udkommer 5. februar

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 189 kr.
  ( 299,95 kr. )
Manden fra lavlandet , af Morten Hesseldahl
Beskrivelse:
Landets statsminister bliver myrdet, en mand stikker af fra sig selv, og i Bangladesh styrter en fabrik sammen over hundredvis af fattige tekstilarbejdere. Palle Bengtson er en talentfuld kommunikationsdirektør, der pludselig sætter sig for at nulstille sit liv og i en alder af halvtreds stille de spørgsmål, han aldrig har fået stillet. I Danmark forlader han sin kone, sin karriere og en erhvervsskandale. I Sydamerika venter alt det, han ikke troede muligt. MANDEN FRA LAVLANDET er en fortælling om hårde konfrontationer, og om hvad der sker, når man pludselig vender ryggen til det hele. "Det er en velskrevet og vedkommende roman (...) Det er en dynamisk fortælling, som byder på langt mere end god underholdning." Kristeligt Dagblad ???? "Fører læseren bestandigt underholdende og behageligt informativt rundt i den latinamerikanske labyrint, han synes at kende bedre end en lama sin spytklat." Politiken, 4 stjerner ???? "Som sædvanlig hos Hesseldahl er der aktuelle geopolitiske rammer for en historie om mennesker (...) fortællemekanismerne, der får læseren til ivrigt at bladre, er rutinerede, og konstruktionen af den tætte kontakt med den dagsaktuelle virkelighed, som mange læsere efterspørger, foretages med betydelig omhu." Jyllands-Posten, 4 stjerner ???? "MANDEN FRA LAVLANDET er underholdende og velskrevet, med fine miljøskildringer fra Sydamerika." Bogblogger.dk "Morten Hesseldahl rammer rent i sit generationsportræt af de cirka 50-årige med de gode karrierer, men knap så meget mening i tilværelsen." Berlingske, 4 stjerner ????

Anne B. Ragde: Kold dag i helvede

Ny bog på dansk fra en af en af de mest læste forfattere i Norge.En stærk erotisk thriller uden sidestykke, der udspiller sig i den nordnorske vildmark.I primitive omgivelser i den nordnorske vildmark lever en mand og en kvinde tæt på hinanden og på naturen, med en stor flok polarhunde som eneste selskab. En kold dag i helvede er en skræmmende roman om magt, om at tage og miste kontrol. Over kroppen. Over begæret. Det handler om liv og død. En kold dag i helvede er en af Anne B. Ragdes tidligere romaner, der nu for første gang udkommer på dansk.

Kold dag i helvede udkommer 9. februar 

Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 169 kr.
  ( 249,95 kr. )
Kold dag i helvede , af Anne B. Ragde
Beskrivelse:
En stærk erotisk thriller uden sidestykke, der udspiller sig i den nordnorske vildmark.
I primitive omgivelser i den nordnorske vildmark lever en mand og en kvinde tæt på hinanden og på naturen, med en stor flok polarhunde som eneste selskab.
En kold dag i helvede er en skræmmende roman om magt, om at tage og miste kontrol. Over kroppen. Over begæret. Det handler om liv og død.
En kold dag i helvede er en af Anne B. Ragdes tidligere romaner, der nu for første gang udkommer på dansk.

Pressen skriver:
»Anne B. Ragde er en blændende forfatter, der med enkle virkemidler formår at skabe de største nuancer - i sproget, i handlingen, i dramatikken.«
***** – Merete Reinholdt, Berlingske
»Anne B. Ragde behersker som sædvanlig sproget, så man kan mærke det iskolde liv på gården ind i knoglerne, og flere af scenerne er så dramatiske, at man holder vejret.«
– Søndag
»Jeg er blevet ret meget klogere på hundeadfærd, slædehundeopdræt - og iskoldt begær.«
**** – Bente Wiik, Fyns Stiftstidende

Robert Gailbraith: Ondskabens høst

J. K. Rowling slår til igen med 3. bind i den anmelderroste serie om privatdetektiven Cormoran Strike og hans kvikke assistent Robin Ellacott.En djævelsk velkonstrueret kriminalroman med stadig nye forviklinger og samtidig en medrivende historie om en mand og en kvinde, der står ved en skillevej i deres personlige og professionelle liv.J.K. Rowling er forfatter til Harry Potter-serien og Den tomme plads.

Ondskabens høst udkommer 10. februar

Ebog, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 159 kr.
  ( 225,00 kr. )
Ondskabens høst , af Robert Galbraith
Beskrivelse:
Ondskabens høst er tredje bind i den anmelderroste serie om privatdetektiven Cormoran Strike og hans kvikke assistent Robin Ellacott. En djævelsk velkonstrueret kriminalroman med stadig nye forviklinger og samtidig en medrivende historie om en mand og en kvinde, der står ved en skillevej i deres personlige og professionelle liv. Romanen er skrevet af J.K. Rowling under pseudonymet Robert Galbraith. J.K. Rowling er forfatter til Harry Potter- serien og Den tomme plads .
“Så læsværdig og spændende som altid” Daily Telegraph
“Et stilsikkert greb på et svimlende kløgtigt plot” Guardian

Stephen King: Mercedesmanden

En kold, mørk forårsmorgen et sted i Midtvesten står flere hundrede desperate arbejdsløse i kø og venter på at en jobbørs skal åbne. Pludselig dukker en stor Mercedes SL 500 ud af tågen, pløjer sig for fuld fart ind i menneskemængden og forsvinder igen. Et år senere kan den pensionerede politimand Bill Hodges stadig ikke glemme massakren på de arbejdsløse.En dag modtager han et hånende brev fra Mercedesmorderen selv. Hvad Hodges nemlig ikke ved, er at brevets forfatter ikke er færdig med at hade og hævne sig på verden.Kælderen under det anonyme hus hvor den unge Brady Hartsley bor sammen med sin fordrukne mor, er lige så spækket med plastisk sprængstof som Bradys tanker.Stille og helt almindelig går han rundt blandt folk og passer smilende sine anonyme jobs, alt imens han planlægger en terrorhandling uden sidestykke – som kun den næsten udbrændte Hodges måske vil være i stand til at forhindre.

Mercedesmanden udkommer d. 17. februar

Ebog, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 89 kr.
  ( 131,25 kr. )
Mercedesmanden , af Stephen King
Beskrivelse:
En kold, mørk forårsmorgen et sted i Midtvesten står flere hundrede desperate arbejdsløse i kø og venter på at en jobbørs skal åbne. Pludselig dukker en stor Mercedes SL 500 ud af tågen, pløjer sig for fuld fart ind i menneskemængden og forsvinder igen.Et år senere er den pensionerede politimand Bill Hodges ved at forsumpe i dårlig dybfrostmad og endnu værre tv. Massakren på de arbejdsløse er en af de uopklarede sager han stadig ikke kan glemme, og til sin forbløffelse og rædsel modtager han en dag et hånende brev fra Mercedesmorderen selv.Hvad Hodges nemlig ikke ved, er at brevets forfatter på ingen måde er færdig med at hade og hævne sig på verden. Kælderen under det anonyme hus hvor den unge Brady Hartsley stadig bor sammen med sin fordrukne og nærgående mor, er lige så spækket med plastisk sprængstof som Bradys tanker konstant er det af forestillinger om at udløse nye katastrofer og menneskelige tragedier.Det er det bare kun ham selv der er klar over. Stille og tilsyneladende helt almindelig går han rundt blandt folk og passer smilende sine anonyme jobs, alt imens han planlægger en terrorhandling uden sidestykke – som kun den næsten udbrændte Hodges og et par meget utraditionelle hjælpere måske vil være i stand til at forudse og forhindre.Mercedesmanden er Stephen Kings første regulære kriminalroman og vandt i 2015 den amerikanske Edgar Award. Fortsættelsen De der søger udkommer på dansk i efteråret 2016.“Et opgør mellem godt og ondt som i alle Kings bedste værker, uanset genre.” – Los Angeles Times”King brillerer med sit foruroligende portræt af Brady, et ægte uhyre i menneskeskikkelse der giver ny mening til udtrykket ‘ondskabens banalitet.’” – Publisher’s Weekly

Helle Vincentz: Stjålne liv

Reagensglas med befrugtede æg forsvinder fra fertilitetsklinikken MereLiv, hvor Sofie Munk arbejder. Fra en tidligere ansættelse har Sofie erfaring med intern efterforskning, så klinikkens ejer beder hende undersøge, hvad der er sket – og at gøre det diskret.Som særlig rådgiver i Justitsministeriet har Mik Karlsen landet drømmejobbet i magtens forkontor. Han er i gang med at finde en god sag at profilere sin minister på, da der indløber varsel fra politiet om, at man muligvis har fundet en bombe i lufthavnen.Uden at vide det har Sofie og Mik fat i hver sin ende af samme sag, som snart eskalerer med drab og trusler på livet. Historien viser sig at trække tråde hele vejen til Indien, men også til en godt begravet historie fra fortiden, som stærke kræfter vil gøre alt for at holde skjult.Bogen er første bind i en ny serie med antropologen Sofie Munk.

Stjålne liv udkommer 26. februar 

Paperback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 29 kr.
  ( 49,95 kr. )
Stjålne liv , af Helle Vincentz
Beskrivelse:
Reagensglas med befrugtede æg forsvinder fra fertilitetsklinikken MereLiv, hvor Sofie Munk arbejder. Fra en tidligere ansættelse har Sofie erfaring med intern efterforskning, så klinikkens ejer beder hende undersøge, hvad der er sket - og for guds skyld gøre det diskret. Som særlig rådgiver i Justitsministeriet har Mik Karlsen landet drømmejobbet i magtens forkontor. Han er i gang med at finde en god sag at profilere sin minister på, da der indløber varsel fra politiet om, at man muligvis har fundet en bombe i lufthavnen. Uden at vide det har Sofie og Mik fat i hver sin ende af samme sag, som snart eskalerer med drab og trusler på livet. Historien viser sig at trække tråde hele vejen til Indien, men også til en godt begravet historie fra fortiden, som stærke kræfter vil gøre alt for at holde skjult. Stjålne liv er et både skræmmende og realistisk indblik i verdens boomende fertilitetsindustri, samtidig med at den trænger ind i de mørkeste kroge af dansk politik. Bogen er første bind i en ny serie med antropologen Sofie Munk

Katrine Engberg: Krokodillevogteren

Ny krimi til fans af Sissel-Jo Gazan! En tidlig morgen i en ejendom i indre København bevæger folkepensionist Gregers Hermansen sig forsigtigt ned ad trapperne med sin skraldepose. Hos underboen står en dør på klem, og uheldigvis falder Gregers ind i lejligheden, da han vil støtte sig til karmen.Da han kommer til sig selv, opdager han, at han ligger oven på liget af en ung kvinde. Det bliver en sag for kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner. 

Krokodillevogteren udkommer 26. februar

Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 169,95 kr. )
Krokodillevogteren , af Katrine Engberg
Beskrivelse:
Spændende dansk krimi med et kompliceret og snedigt udtænkt plot. 
En tidlig morgen i en ejendom i indre København bevæger folkepensionist Gregers Hermansen sig forsigtigt ned ad trapperne med sin skraldepose. Hos underboen står en dør på klem, og uheldigvis falder Gregers ind i lejligheden, da han vil støtte sig til karmen. Da han kommer til sig selv, opdager han, at han ligger oven på liget af en ung kvinde. Det bliver en sag for kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner.
Katrine Engberg debuterer som krimiforfatter med "Krokodillevogteren".

Tags:   RomanKrimiNyheder

Mest populære

Er du klar til Readathon?


Fra katastrofetanker til fiktion


9 sjove brætspil for hele familien


Victoria: bogen bag serien


5 gode Low FODMAP bøger


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display