Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage358
blogImage358

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere

Foråret er min yndlingstid. Naturen bliver grønnere og smukkere - og de mange helligdage betyder god tid til at læse. Jeg ser især frem til at læse 5 bøger her i foråret, og dem har jeg glædet mig til at dele med dig.

af

- d. 30. april 2018

I februar fik jeg en ny have, og jeg glæder mig til for første gang, at se den spire på ny. Forårets helligdage vil jeg bruge på at koble helt af sammen med min familie og give min hjerne ro med en god bog – forhåbentligt udenfor i forårets sol. Jeg nyder at lade mig inspirere af en god bog, og jeg sørger også altid for at sætte tiden af til det.

Forårets 5 anbefalinger

Jeg har allerede udvalgt 5 bøger, som jeg ser meget frem til at få læst i foråret. Der er både spændende krimier og en roman, men også inspiration til en sundere livsstil.

Mercedes-snittet – Krimi - Anne Mette Hancock

Jeg glæder mig især til gys med Danmarks nye krimidronning Anne-Mette Hancock og hendes nyeste bog Mercedes-snittet, som udkommer den 1. juni. Bogen er efterfølgeren til hendes stærke krimi Ligblomsten, som udkom i april sidste år - en bog som Anne-Mette Hancock vandt 'Årets debutantpris' på - hvilket gør, at jeg glæder mig ekstra meget til at fordybe mig i hendes nye bog, da det sætter forventningerne en smule op.

Bog-beskrivelse
Mercedes-snittet er en psykologisk krimi, hvor en dreng forsvinder fra sin skole. Seriens hovedpersoner, journalist Heloise Kaldan og hendes ven Erik Schäfer, vælger at efterforske sagen, da drengens telefon dukker op. Efterforskningen afslører, at Lukas er besat af pareidolia: det fænomen, at vi ser ansigter i tilfældige ting. Heloise bliver beordret til at droppe en kontroversiel artikel om PTSD-ramte soldater, fordi hun skal dække sagen om den forsvundne Lukas. Men da der dukker ting op i Lukas-sagen, der peger i retning af traumatiserede soldater, får Schäfer brug for Heloises hjælp til at finde hoved og hale i et uhyggeligt virvar af spor.

 

Sense for hele familien – Kogebog - Susy Wengel

Jeg har længe gået med tanken om at sætte større fokus på min egen, men også min families sundhed. Derfor har jeg også valgt at forudbestille bogen Sense for hele familien, som udkommer i maj. Jeg glæder mig til at lade mig inspirere af en sundere livsstil. Hverken min familie eller jeg selv trænger til at tabe sig, og jeg synes, det er vigtigt, at vi er tilfredse med den krop, vi har fået. Men det betyder ikke, at man ikke skal kæle lidt for kroppen og fylde den med alle de gode vitaminer, den har brug for.

Susy Wengel er kostvejleder og kvinden bag slankekonceptet Sense - og hun har skrevet bøgerne Sense – Slank med fornuftSyv dage med Sense og Festlige retter med Sense. Bøgerne har alle til formål at hjælpe danskerne med at spise sundt og tabe sig på en fornuftig måde.

Bog-beskrivelse
I Sense for hele familien giver Suzy Wengel sammen med en erfaren børnelæge gode råd til, hvordan man taler om kost, motion og vægt med sine børn uden at ødelægge deres motivation, selvtillid eller give dem spiseforstyrrelser. I Sense for hele familien foreslår Suzy desuden et simpelt sæt madregler, som børnene følger i skolen med vennerne og i andre sammenhænge, hvor de ikke er sammen med forældrene. Bogen, der er beregnet til familier med børn fra skolealderen og op til 17 år, indeholder 60 nemme opskrifter.

 

Havets Børn – Krimi - Anna Ekberg

Jeg blev draget af Anna Ekbergs 2 første bøger. De to skønne mænd forstår virkelig at skrive romaner, hvor der er fokus på dilemmaer i et voksent liv, dog med et tvist af fiktion, som kommer helt ud over kanten og lige tager den skridtet længere end man kan forestille sig i virkeligheden. Derfor har jeg også valgt at forudbestille deres nye bog Havets Børn, som jeg virkelig glæder mig til at læse, efter at have læst de to forgængere.

Det helt skøre er jo at Anna Ekberg er et pseudonym for de to bestseller-forfattere Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. De to forfattere har sammen skrevet romanerne ”Kærlighed for voksne” og ”Den hemmelige kvinde

Bog-beskrivelse
Hovedpersonen Rebekka er gravid og kører galt sammen med sin mor. Den dag mister Rebecca alt. Bogen foregår 17 år efter, hvor Rebecca har det godt, men får konstateret kræft. Hun kan kun overleve, hvis hun får en knoglemarvstransplantation fra et familiemedlem. Rebekkas far er den eneste mulighed, men da hans celler ikke matcher, kommer hemmeligheden frem. Den hemmelighed, som Rebekkas far har holdt hemmelig siden ulykken.
Samtidig finder drabsefterforskeren Kim et lig, hvor morderen har taget et stykke af liget med som trofæ. Noget der peger på en større konspiration om en sag, der rækker ud over Danmarks grænser.
Havets Børn er en roman om uretfærdighed. Om at finde håbet, selv der hvor intet håb synes muligt. Det er en episk fortælling om en mor og en datter, om mennesker der rækker ud efter hinanden på tværs af kontinenter, om kærlighed, længsel, og om at overkomme det umulige.

 

Samtaler om natten – Roman - Jane Aamund

Lige om lidt udkommer Jane Aamunds nye roman Samtaler om natten, som jeg har tænkt mig at læse når jeg har tid til eftertanke og fordybelser over meningen med livet. Det er en bog jeg vil læse på en stille forårsaften i mens jeg nyder min yndlings te og rigtig slapper af.

Bog-beskrivelse
I Samtaler om natten ligger Jane Aamund syg i sit hjem. Hendes smerter gør det svært at sove. Hun ligger derfor og tænker tilbage på et langt liv. Hun tænker på det, der gav mening, de sjove stunder, hospitalsvæsenet og personalet, som tager sig af hende. Hun tænker på folket fra hendes barndoms hjemstavn, som stadig sidder i hjertet. Ligeledes fortæller hun om det, der var – og er en stor sorg. Samtaler om natten er en ærlig og livsglad fortælling om livet.

 

Det andet ansigt – Krimi - Mari Jungstedt

Sveriges ukronede krimidronning Mari Jungstedt, forstår virkelig at stable en god krimi på benene og jeg ser virkelig frem til at fordybe mig i en hendes nyeste bog.
I min ferie skal jeg til Toscana med min veninde og hendes familie. Både min veninde og jeg er ivrige ferielæsere, så vi har selvfølgelig aftalt at vi skal hyggelæse en masse, og de lækre omgivelser i Toscana må være perfekte til at læse den trettende bog i serien om Anders Knutas. Jeg har læst alle de foregående bøger og mit forhold til Anders Knutas, er næsten som en kær gammel ven fra fortiden.

Mari Jungstedt er forfatteren bag Gran Canaria serien, og hendes seneste krimi Et forjættet land har ligeledes været en bestseller. Hun er en af Sveriges mest populære krimiforfattere.

Bog-beskrivelse
Det andet ansigt forgår på den svenske ø Gotland. Den kendte kunstner, Henrik Dahlmann, findes myrdet i sit sommerhus. Han ligger nøgen og fastspændt til sin seng, kun iført et nittet halsbånd. På fastlandet finder et lignende mord sted. Kriminalkommissær Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsen indgår en intens jagt på morderen, samtidig med at deres kærlighedsforhold står sin prøve. Samtidig fører journalisten Johan Berg sin egen efterforskning, som hurtigt bringer ham i fare.
Det andet ansigt er en kriminalroman om kærlighed, bedrag og dødeligt begær. Det er samtidig den trettende bog i serien om kriminalkommissær Anders Knutas.

Jeg håber at du vil lade dig inspirere, og finde den bog som passer netop til dig.


Kærligste forårs hilsner
Bogelsker og direktør
Mia Wagner.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner