Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Månedens anbefalinger december

Så er julemåneden her endelig! Har du lyst til en afstressende læseoplevelse, anbefaler Mia dig her blandt andet en tankevækkende roman af populære Sara Omar, en skøn royal skildring og en intens spændingsroman.

af

- d. 01. december 2019

Skyggedanseren af Sara Omar

 
Var du også helt opslugt af Sara Omars debutroman Dødevaskeren, skal du helt sikkert læse den helt nye Skyggedanseren. Her møder vi igen pigen Frmesk, der tackler en tilværelse som universitetsstuderende samtidig med, at hun derhjemme holder sammen på hustanden og passer sine søskende. Selvom hun frygter faderens vrede, går hun uden tørklæde og skriver artikler om kvinders rettigheder. Og så skriver hun i smug digte for at bearbejde sine ar på sjælen. Men da faderen opdager dette, må Frmesk søge mod friheden i et andet land. En roman der fylder i dine tanker, længe efter du har læst den sidste side.
 
 

Dronning Margrethe af Karin Palshøj

 
December og jul betyder også, at der nu ikke er så længe til, at vi alle sammen igen skal mødes foran fjernsynet og høre, hvilke ord Dronningen har valgt at give videre til os på årets sidste dag i år. Vil du varme op til den festlige begivenhed, giver Karin Palshøjs biografi om Dronning Margrethe et fantastisk indblik i regentens liv. Her kan du gå op opdagelse i massevis af fotografier fra hendes liv, og dronningen kommenterer selv på et udsnit af dem. Jeg vil forære bogen til min mor i julegave – har du brug for lidt gaveinspiration, kan du læse mere her.  
 

 

Tiden er en morder af Michel Bussi

 
Så er der godt nyt til alle spændingselskere! Michel Bussi, du måske husker fra Pigen på flyet, er tilbage med en ny spændingsroman. Vi følger i den hovedpersonen Clotilde, der er tilbage på Korsika, efter hun 27 år tidligere var i en bilulykke på selvsamme ø sammen med sine forældre og bror. Clotilde overleverede som den eneste, men da hun vender tilbage til øen sammen med sin mand og teenagedatter, modtager hun et brev fra sin mor. Clotilde så sin familie dø den dag for så mange år siden – så hvem er det, der nu vil i kontakt med hende, og hvorfor?
 
 

Det lejlighedsvise indfald af Elena Ferrante

 
I Det lejlighedsvise indfald får du en ugentlig hilsen fra den populære litterære stemme Elena Ferrante. Bogen består af et helt års ugentlige klummer fra den britiske avis The Guardian, og de er alle sammen smukt illustreret. Klummerne behandler nogle af livets største temaer som årets gang, ungdom og aldring, hverdag og fest og meget meget mere. Jeg forestiller mig, klummerne kan blive en skøn ugentlig hilsen, og måske forærer jeg den til mig selv i nytårsgave. Skal du også have dig en smuk følgesvend igennem det næste år, eller vil du læse hele bogen på én gang? Uanset hvad venter dig der en fantastisk læseoplevelse.
 

 

En shopaholics jul af Sophie Kinsella

 
Nogle gange har jeg bare lyst til at læse en bog, der giver mig et smil på læben, og Sophie Kinsella fylder altid sine fortællinger om shopaholic’en Becky med masser af humor. Denne gang følger vi Beckys bestræbelser på at skabe den perfekte jul for sin familie, for det er første gang hun og Luke skal holde jul for resten af familien. Det viser sig dog hurtigt, at titlen som julevært indebærer en del flere udfordringer, end hun lige havde regnet med, og så følger vi ellers de mange strabadser, hun må igennem for at blive helt klar til årets højdepunkt.
 
 
Jeg håber, mine anbefalinger har givet dig lyst til at tænde adventskransen og sætte dig godt til rette i sofaen med en god bog. Det vil jeg i hvert fald huske mig selv på i denne ellers travle måned – for er der noget bedre end at komme lidt ned i tempo og nyde en dejlig læseoplevelse? Det skulle da lige være at gøre det sammen med dem, jeg holder af! 
 
Har du endnu ikke helt styr på julegaverne, kan du hente inspiration i mine julegaveanbefalinger her
 
Må du få en dejlig julemåned fyldt med hygge, 
 
Med venlig hilsen
Mia Wagner
Bogelsker & direktør
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner