Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage393
blogImage393

Årets forfatter og årets bogblogger - finalister

Årets store bogmesse, Bogforum 2018, er ikke langt væk, og Plusbog.dk vil igen i år uddele prisen til 'Årets forfatter 2018' hos Plusbog, samt Danish Book Blog Award, der har til formål at hylde de danske bogbloggere.

af

- d. 04. oktober 2018

Årets forfatter 2018

Hver måned hele året uddeler Plusbog prisen til månedens forfatter på baggrund af en ekstraordinær bog, og det er blandt disse 12 forfattere, at de tre finalister er fundet. Læs om de 3 finalister herunder.

Anne Mette Hancock – L&R

Anne Mette Hancock blev kåret til månedens forfatter i juni måned hos Plusbog.dk. Kåringen skete på baggrund af Hancocks to fantastiske krimier, Mercedes-snittet og Ligblomsten der har taget Plusbog.dk og vores medlemmer med storm. Bøgerne er nervepirrende krimier i en relevant kontekst med elementer af nutidige samfundstendenser, som gør bøgerne nærværende og realistiske.

Søren Sveistrup – Politikens Forlag

Søren Sveistrup var månedens forfatter i august. Kastanjemanden er endnu et mesterværk med internationalt potentiale, og som uden tvivl vil kunne filmatiseres. Sveistrup er omend endnu bedre på skrift, og hans krimiplot er så gribende og fængende, at bogen er umulig at lægge fra sig og kan kræve vågne nætter, fordi du som læser drages ind i et hæsblæsende univers.

Renée Toft Simonsen – Politikens Forlag

Månedens forfatter i maj. Med sit forfatterskab bringer Renée selvindsigt og forståelse til unge og modne kvinder. Hun giver plads til sårbarhed og accept af det hele menneske. Bogen, Jeg er f*cking hot!, graver sig modigt derind, hvor det gør rigtig ondt på en kvinde, men hvor man også lærer at acceptere sig selv. Læs den hvis du tør at blive livsklog!

 


Danish Book Blog Award - finalen

Plusbogs hyldest pris til de danske bogbloggere uddeles ligeledes på Bogforum. Der har været indstillet 16 nominerede, som Plusbogs medlemmer har kunne stemme på i hele september. De 5 finalister er nu fundet og skal videre til en tredelt jury, som består af Plusbogs bogbloggerteam, udvalgte medlemmer samt en branche-jury. De 5 finalister er: 

Book Me Up Scotty

Sidses Bogreol

The Secret Life of a Book Collector

Bogblogger.dk

Bogoplevelsen

Priserne til Årets Forfatter og Danish Book Blog Award uddeles fredag d. 26/10-2018 på Bogforum kl.19 -20 på Plusbogs stand.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner